Ima kdo izkušnje s Škodo Octavio, letnik okrog 1999-2000 z motorjem 1.8 s 150 KM? Zanima me, kako je z vzdrževanjem, ima kakšne hibe, kakšna je poraba... skratka vse kar zanima morebitnega kupca.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Imeli v firmi, jo je vozlo 7 ljudi, stalni pritiski, po mojem nasvetu (sem škrt kaj se tiče poslovanja), nismo servisirali (le olje,
bremze, pa ležaje smo ene 2x menjali, samo to sem bil kriv jaz in ležeči policaji)
pri 130k km je bla armotizirana knjižno do konca, smo dali na strojno poliranje in kemično, "zvili" na 90k km ,
in pri tem ustvarli celo dobiček 146€ v letu in pol.
Mladeniču je nato prednost vzel Snagin mercedez, in je iztržil novega bravota (nisem ziher), smo imeli vsi profit od tega avta.
Toplo priporočam nakup, samo cena je pa ultra nizka. (al se mi pa samo zdi glede nato kok smo mi naredli)
Škoda, to je to, v živlenju ne kupim druga.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
jebeštrga tu se gre za 2k€ kruha, tu nemores bit fer. Treba uporabit vse možne finte, pa makar se lučke za airbage vun poberejo.
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
jebeštrga tu se gre za 2k€ kruha, tu nemores bit fer. Treba uporabit vse možne finte, pa makar se lučke za airbage vun poberejo.
Bravo univerzalec, me zanima kako bi "kurcal", če bi kupil e46 brez airbagov in "venpobranimi lučkami", nato pa celo fasal kakšenga čelaka na cesti.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:Kaj ti mislis da ma moj avto airbage al kaj?