Škisova

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Je bilo treba danes v službo
grin1.gif

Vem ja, sej zdajle Niete poslusam da ne zaspim, smo bili kr do konca
grin1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Tudi moj delovni dan je bil eden najmanj produktivnih letos.
grin1.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Eh, si moraš vzet v izi... pač ne piješ, se boš lahko vsaj trezno smejala pijanemu folku
hysterical-1.gif

p.s.: a je kje spored, kdaj mislijo bit kateri koncerti?? na spletni strani so samo navedeni obiskovalci, ur pa nikjer
tongue-1.gif

niso ble take scene niti mal hecne...pol pa k srečaš še loverja iz paga, se raj pobereš
grin1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
In kje jo ti vidiš na sliki?

Sicer pa sem si ogledal, kaj je delal folk na progi. Skakali so sem in tja, pogledal levo in desno je le malokdo, čez so se pa premikali s hitrostjo betežne stare mame. Čudno, da se ni nikomur nič naredilo.

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
Kar se tiče prometa, je tale lokacija zelo neugodna! Eno največjih križišč v Ljubljani + prometna železniška proga! Recipe for disaster. Še malo nesreč je!
A niso včasih to organiziral nekje za Bežigradom, pri fakultetah?

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
In pri hoji čez cesto je bilo enako. Šetkanje skozi rdečo, ko j... avte.
No ja, nekateri so dobili kako lekcijo tu in tam ...
evil.gif

in potem vidiš bejbo, ki leži sred križišča

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:
A niso včasih to organiziral nekje za Bežigradom, pri fakultetah?
Samo enkrat. Enkrat je bilo na pomožnem štadionu pri Centralnem štadionu, prvih par je bilo v Rožni dolini, drugače pa so bolj ali manj vse tukaj.

Nekaj je pa res, zaradi vse te varnosti, ki je na vratih (pretipavanje vseh žepov, hlač in jaken), je danes precej več gužve okoli štadiona kot včasih. Ker nikakor ne moreš alkohola pretihotapit notri, folk raje popiva dlje časa zunaj. Zaradi varnosti je tako še več nevarnosti.
stupid-1.gif

Nazadnje urejeno:

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
A na tistem štadionu? Blaten sem bil ko pujs (no, Rock Otočec dva meseca kasneje je bil še 5x bolj blaten).

Je pa bila prednost obeh Bežigrajskih tržnic: folka je bilo čez dan manj in smo jedli polhove in medvedove golaže še po peti uri popoldan.
cheer.gif
Tukaj v Tivoliju hrane zmanjka že ob dveh, treh najkasneje.