"Skarje" za SIM kartice

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Opcijo moras vkljucit vsak dan sproti... To lahko naredis tudi preko web strani.... Moras pa se prvic prijavit in imetimkartico v enem telefonu, da doois kodo preko SMSa. Imajo pa cudno reseno... Ker opcijo lahko aktiviras sele, ko potece prejsnja... Torej nekaj kilobajtov pokuris mimo opcije, da sploh prides do spletne strani, kjer aktiviras novo opcijo
wink-1.gif
za vec dni se ne da aktivirat... Sem jaz spraseval pred dvemi tedni, ko sem bil na morju... Na sreco sem imel se 500 MB, ki sem jih dobil z registracijo SIM kartice.... Tako, da mi je vmes, ko sem aktiviral novo opcijo pac odbijalo dobroimetje od teh 500MB...

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.323
151
63
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Opcijo moras vkljucit vsak dan sproti... To lahko naredis tudi preko web strani.... Moras pa se prvic prijavit in imetimkartico v enem telefonu, da doois kodo preko SMSa. Imajo pa cudno reseno... Ker opcijo lahko aktiviras sele, ko potece prejsnja... Torej nekaj kilobajtov pokuris mimo opcije, da sploh prides do spletne strani, kjer aktiviras novo opcijo
wink-1.gif
za vec dni se ne da aktivirat... Sem jaz spraseval pred dvemi tedni, ko sem bil na morju... Na sreco sem imel se 500 MB, ki sem jih dobil z registracijo SIM kartice.... Tako, da mi je vmes, ko sem aktiviral novo opcijo pac odbijalo dobroimetje od teh 500MB...

Prepozno sem se spomnil, da je T-mobile del državne firme
wink-1.gif
.

Jernej

subboxcb

Pripravnik
12. nov 2011
34
4
8
Ljubljana
živjo.
se opravičujem, ampak ... imaš ti še microSim cutter? bi rabu danes za enga frenda pod nujno
smile-1.gif

če maš ... kolk računaš?
smile-1.gif

subboxcb

Pripravnik
12. nov 2011
34
4
8
Ljubljana
Ja res je, lahko tudi sam odrežeš. Vendar če jo odrežeš s cutterjem, jo lahko kasneje tudi "sestaviš" nazaj in jo uporabiš v telefonih z navadno SIM in ti ni potrebno kupovati adapterja ....

Citat:
Uporabnik titov pravi:
Jaz sem si sam razrezal...

<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/j6T1Mygucak" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Tu imaš template:
http://www.airportal.de/nanosim/

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Sem vrezal svojo microsim iz sim in uporabljal skoraj 2 leti, pol pa sem pred meseci vrezal nano sim iz micro sim pa je delala, samo sem jo preveč obrezal in je občasno telefon izgubljal signal pa sem šel kar po originalno. Zaj pa mam spet nekaj let mir dokler ne pogruntajo kaj novega.

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Če hočejo manjše, naj naredijo manjše kontakte, ne pa da vsako leto en milimeter odrežejo, šalabajzeri eni.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Meni jo je obrezal v Tušu in to sploh ni važno kje ker jih ima vsak operater, pa sem zadovoljen ker mi je ostal okvirček od večje kartice v katerega lahko vstaviš obrezano simko.

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Pa to dela zanesljivo, če "nazaj sestaviš"? Eni pravijo da je vseeno bolje pravi adapter uporabiti.