Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Kongresni trg, pločnik čisto zaseden in to od lokala na drugi strani ceste. Glede na talne oznake majo clo dovoljenje![]()
Tam še eden ne more mim več, kaj šele dva![]()
Pojdi mimo šanka. Je placa kolikor hočeš.Citat:
Zakaj moram recimo čakat da se po novem "enosmerna" pot izprazni, pa še potem se moram prebijat med mizami in to tam, kjer so šli včasih lahko 4 vštric.
Word!Citat:
Uporabnik Abeta pravi:
še dosti ne kadilcev bo delalo družbo kadilcem na -10o![]()
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
decembra bojo vsi spet zunaj...veseli december v stari ljubljani![]()
Ne veseli se prekmalu, ne bomo se stiskal.Citat:
Uporabnik Steve pravi:
To bodo še smehi zdaj ko bodo zjutraj pri 8 stopinjah letne terase polne![]()
maš pa prav, bomo vidli kdo bo bolj trmast, jaz pravim da boste vstrajali do novembra, decembra se bomo pa že skupaj stiskali![]()
Mastno? ne bi rekel. Kolk pa eur občina pobere od tistega, ki si na pločnik postavi mizo in na njej služi? (na m2)Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Občine pobirajo mastne denarce za "pločnik terase".
za kafič na tromostovju naj bi podjetje seam plačalo za petletno koncesijo okrogel milijon €. če ima tisti kafič kakih 200 m2, to pride 2,7 €/m2/dan - vsak dan.Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Mastno? ne bi rekel. Kolk pa eur občina pobere od tistega, ki si na pločnik postavi mizo in na njej služi? (na m2)Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Občine pobirajo mastne denarce za "pločnik terase".
Zdej pa primerjaj, kolk občina pobere od tistega, ki na pločnik parkira avto za kakšno urico - no lahko pa tud koliko občina računa za parkiranje tam kjer je dovoljeno.
Pa boš videl, da so cene za tisto mizo prekleto nizke v primerjavi z parkiranjem.
temu se reče priprave na 2 fazo projekta - prepoved kajenja tudi v odprtih prostorih gostinskih lokalovCitat:
Uporabnik Gaston pravi:
Še bolje pa je, da vljudno poprosiš nekadilce, naj se presedejo v lokal.
Sicer pa mi sploh ni jasno zakaj sedijo zunaj in se izpostavljajo riziku, da jim od sosednje mize prismrdi po čiku?![]()
Ave!
Žešæi?Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Potem pa pridi do mene pa mi reči naj ugasnem cigaret, oz. naj prestavim svoj stol, ker ti ne moreš mimo. Bomo videli kdo se bo premaknil.