Šiptarji so že začeli, tokrat v Makedoniji....

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
maš še uno albanko iz celja?
confused-1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
ksz:
Tkole vam nom jaz povedal: Iz zgodovinskih izkušenj se človek nauči, da vsak narod nekoč doseže svoje. In bolj jih na tej poti oviraš, več herojev imajo, ti pa vedno manjši rejting, Na koncu jim vedno uspe, ti pa ostaneš usran.
Zato bi priporočal vsakemu, ki hoče biti voditelj države, da manjšini, ki hoče avtonomijo, le-to da. Če jo bo dal, bo v zgodovini obveljal kot moder in daljnoviden voditelj, če jo pa ne da, bo pa bad guy za zmeraj.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Iz zgodovinskih izkušenj se človek nauči, da vsak narod nekoč doseže svoje. In bolj jih na tej poti oviraš, več herojev imajo, ti pa vedno manjši rejting, .

Za Srbe velja edino tisto o herojih.
evil.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Iz zgodovinskih izkušenj se človek nauči, da vsak narod nekoč doseže svoje. In bolj jih na tej poti oviraš, več herojev imajo, ti pa vedno manjši rejting, .

Za Srbe velja edino tisto o herojih.
evil.gif

srbi majo herojev ko listja. kmal bo teritorij premajhen za njihove grobove.

btw
obstajajo inštrumenti za delitev avtonomije

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
ja ne vem, kaj si pol po celju hodil...sej če je iz štor al pa laškega, pol itak ista fora. Imaš pa/si imel čedno dekle, zato sem mislil, da je hčerka 'orla'
smile-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
ksz:
Tkole vam nom jaz povedal: Iz zgodovinskih izkušenj se človek nauči, da vsak narod nekoč doseže svoje. In bolj jih na tej poti oviraš, več herojev imajo, ti pa vedno manjši rejting, Na koncu jim vedno uspe, ti pa ostaneš usran.
Zato bi priporočal vsakemu, ki hoče biti voditelj države, da manjšini, ki hoče avtonomijo, le-to da. Če jo bo dal, bo v zgodovini obveljal kot moder in daljnoviden voditelj, če jo pa ne da, bo pa bad guy za zmeraj.

ja, jest tud tko mislim. Če so se itak vsi makedonci izselili, pa naj imajo tisto zemljo, pa bo vsaj mir. A ni bolje to, kot pa vojna? Kaj država izgubi, če se odpove zemlji, kjer itak ni njenih državljanov? ok... ne rečem, če so kakšna naravna bogastva tam.... to je pol druga pesem.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Kako pa to, da so na Kosovo zbežali? A je to kakšna prijateljska država, kjer imajo morilci mir pred pregonom? Ali so morda prišli s Kosova?

smirk-1.gif

"Policija naj bi dobila koristne informacije od domnevnega očividca umora. Morilci naj bi medtem zbežali na Kosovo. V Skopju pa je policija makedonskim protestnikom preprečila pot proti naselju, kjer živi večinoma albansko prebivalstvo."

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Kako pa to, da so na Kosovo zbežali? A je to kakšna prijateljska država, kjer imajo morilci mir pred pregonom? Ali so morda prišli s Kosova?

Kosovo- ko ima mafija svojo državo
crazy1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Slovenija pa med prvimi, ki je priznala Kosovo. Pomembno je, da smo povsod prvi, v dobrem in slabem.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Dejta vidva, šipac-hejterja, nehat nakladat.
Organe mi bo pobral kvečjemu alkohol (jebemtiš, sem spil 2l Skenderbega v tednu dni
grims-1.gif
ocenjujem, da je to vseeno mal preveč), dušo so mi pa izvadili že kar tile naši Slovenčki.
Ko pridem do kabla za foto download, bom nalimal sliko kontejnerja, na katerem piše "Qifsha Serbin!"
evil.gif

LP iz Prištine!
nahrung002.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
jebemtiš, sem spil 2l Skenderbega v tednu dni
grims-1.gif
ocenjujem, da je to vseeno mal preveč
Ni preveč, tvoja ocena je napačna. Ampak vseeno lahko kakšen liter prineseš v EU, potem pa se dobimo saj veš s kom, pa bomo primerjali sadike čilijev.

on: Sem govoril z enim Makedoncev, pa je rekel, da je v Makedoniji Makedoncev le še čisto malo več kot Albancev. Ne bodo jih pokončali z mečem, ampak s qrcem.