Za obstoječe SiOL naročnike - http://www.siol.net/akcije/ugodnosti_za_narocnike.aspxCitat:
Uporabnik raketa pravi:
Živjo, ali Siol ponuja test siolTV na domu? Enkrat vem da so imeli to možnost?
Lp
Pred kratkim so mi iz paketa Mega pobrali en kup aktualnih programov, sedaj so ugasnili še Sportklub 1 in 3, 2 so prestavili... Še malo, pa bo ostalo SLO 1, 2 in 3. Cena pa verjetno malo gor... Leto nazaj sem TV vzel, drugače bi bil danes že na Telemachu... Moram preverit pogoje, pod katerimi lahko prekinem to "plodno" sodelovanje.Citat:
Uporabnik DognerDJ pravi:
Sem slišal, da ste ostali brez sportklub-ov. !?
Citat:
Uporabnik Dik pravi:
Meni foter skače po glavi odkar ni več sportkluba, prav da ne more gledat nič več od športa in da naj se pozanimam o možnostih priklopa na drugega operaterja
Sem vedel da se nebi smel zavezat za dve leti
Sami so težili za letno pogodbo, medtem ko so vsi ostali podpisali 3 letno... Sedaj so se cene spremenile, njim pa letna pogodba pretekla... Na drugi strani meni enostavno poberejo aktualne programe in jih "preselijo" v drug paket, kar pomeni zame skoraj 20% doplačila (7,5€), to lahko, oni pa ne bi plačali... bRavo...Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
ksz...
Pa vi res mislite da bodo operaterji podaljšali pogodbo z ponudnikom, če le-ta zahteva 3x večjo najemnino kot je bila s prejšnjo pogodbo?
-Če bo zaradi tega podražil, se boš pištolil
-če bo ta paket premaknil med plačljive dodatke se boš pištolil
-če ne želi več obnoviti pogodbe pod novimi pogoji se boš pištolil
Ma folk, eni bi imeli vse zastonj, najnovejše tehnologije, ultra super hitrosti... ? ja od kod pa?
to ne, si pa lahko v meniju nastaviš, da se ne ugasne po 4ih urah ampak kasneje, Jaz sem nastavil na 72 ur, pa je vedno prižgan...Citat:
Uporabnik cerko pravi:
edit: še to; ali je mogoče kako pohitriti vklop Siolboxa? Traja tudi do 1 minute, da se vzpostavi pri vklopu.
Citat:
Uporabnik cerko pravi:
ali imate tudi drugi pri teh hitrih pogledih slabo sliko (ni ostrine ampak vse bolj kockasto)? Ali je mogoče to kje nastaviti ali je stream iz spleta?