Končno sem po petih letih dobil optiko do hiše, zdaj pa takoj problem
. Namreč, vzel sem top trio hd, ki ima poleg siol box-a še box-s. Fantje so zmontirali v spodnjem stanovanju modem in siol box ter v zgornjem box-s. Zdaj pa problem: meni spodaj špila vse ok, res da sem ter tja kaj zakocka ampak ne predstavlja velik problem. Problem je pri zgornjem box-s, foter pravi da mu slika zmrzuje, kocka.... da je vse skupaj negledljivo sploh recimo slo2 hd, če dam navadno slo2 dela zadovoljivo, vendar spet ne tako kot bi moralo. Zanima me kje bi lahko bil problem. Teh.pomoč pravi da je vse v redu, rekli so mi da bi lahko bil problem mrežni kabel če je predolg. Kabel je dolg 4,20m tako da po mojem mnenju nebi smelo biti problema. Res da sem potegnil nek star kabel, ki sem ga našel doma nato je tehnik stisnil gor konektor in priklopil.
Je možno da je res kaj s kablom narobe?
Glede na to da je optika in hitrost 50/20 se mi zdi da nebi smelo biti problemov za dve televiziji ali pač? Kaj naj naredim? Težim na teh.pomoči dokler ne zrihtajo?
Je možno da je res kaj s kablom narobe?
Glede na to da je optika in hitrost 50/20 se mi zdi da nebi smelo biti problemov za dve televiziji ali pač? Kaj naj naredim? Težim na teh.pomoči dokler ne zrihtajo?