KSz...točno tako je...če nisi vezan lahko vzames in box za 1 eur in bon za 250 €...
no da vam povem še mojo izkušnjo...torej po 14 al nekaj takega letih sem menjal nazaj iz Simobila na Mobitel (telekom)...prehod je bil vse prej kot enostaven zaradi "odličnega" sistema telekom (vmes sem se skoraj že odločil da ostanem pri Simobilu)...ker imam že optiko na Siolu za internet sem se odločil da se tam zavežem še za nadaljnji 2 leti...podaljšaš lahko samo na nove pakete TOP trio in ne na stare...novi so sicer malo dražji ampak imajo skoraj vse vključeno..to podaljšanje je šlo precej eostavno zataknilo se je pri izdaji bona za 250€...in sicer ker na Telekomu vodijo neko boniteto...kako redno plačuješ račune (ker plačujem račune z cca 5 dnevno zamudo...pač plačujem vse položnice 1x na mesec, imam zaradi tega preslabo boniteto, da bi mi lahko bon izdali takoj, temveč me mora preveriti še bonitetna služba) Da ne omenjam da to vse traja.... Hkrati sem prensel še mobilno številko iz simobila na telekom, kjer so za sklenitev naročniškega razmerja od mene zahtevali pogodbo o zaposlitvi!!! (prokleti debili, avto lahko kupim z bankomat kartico in osebno), vse to ker imam kao slabo boniteto (ampak vsi računi poravnani)...no ko sem dobil bon (po posredovanju) pa niso mogli sklenit aneksa ker se stevilka ni bila aktivna...aja vmes sem še 2 uri čakal ker jim sistem ni delal in sem kasneje moral priti nazaj...vse skupaj mi je menjava operaterja in sklenitev naročniškega razmerja vzela vsaj 6 ur... v glavnem nenormalno počasi...če nebi bil iphone tako poceni se mi nebi dalo ukvarjat s tem sranjem....