Siol bon za 250 e

PrePro

Pripravnik
1. nov 2007
414
0
16
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik PrePro pravi:

Bil sem na telekomu, pa mi je na šalteru razložila, da bona za 250 eur ne morem izkoristiti, ker sem pred petimi meseci izkoristil ugodnost za siol box za 1 eur. Bon za mobitel bi lahko izkoristil le, če bi izplačal polno ceno za subvencionirani siol box.

Pa saj to je normalno? Če si že vezan je potrebno pač prej poplačat obveznosti. Saj je isto, kot če bi vzel GSM pri katerem koli mobilnem operaterju...

Ja, ok, je normalno. Hotel sem le pojasniti HrabiaMolu, ki se veseli, da je dobil dva siol boxa za 1 eur in še 250 eur za mobitel. Dejansko lahko izkoristi eno ali drugo, ne pa oboje.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Akciji se ne izključujeta, tako da seveda je lahko dobil oboje, če ni bil vezan.

PrePro

Pripravnik
1. nov 2007
414
0
16
Če je uporabnik vezan za Siol box za dve leti (kupil ga je nekaj mesecev nazaj za 1 eur), ne more koristiti 250 eur za mobitel. Takšno informacijo sem dobil na Telekomu. Če to ne drži, grem pozdraviti gospo na Telekom, ker sem zaradi njene informacije preplačal novi mobitel.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Ne govoriš o isti zadevi, eno je če hkrati vzameš bon in Box, drugo pa če Box že imaš in hočeš še bon.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
KSz...točno tako je...če nisi vezan lahko vzames in box za 1 eur in bon za 250 €...

no da vam povem še mojo izkušnjo...torej po 14 al nekaj takega letih sem menjal nazaj iz Simobila na Mobitel (telekom)...prehod je bil vse prej kot enostaven zaradi "odličnega" sistema telekom (vmes sem se skoraj že odločil da ostanem pri Simobilu)...ker imam že optiko na Siolu za internet sem se odločil da se tam zavežem še za nadaljnji 2 leti...podaljšaš lahko samo na nove pakete TOP trio in ne na stare...novi so sicer malo dražji ampak imajo skoraj vse vključeno..to podaljšanje je šlo precej eostavno zataknilo se je pri izdaji bona za 250€...in sicer ker na Telekomu vodijo neko boniteto...kako redno plačuješ račune (ker plačujem račune z cca 5 dnevno zamudo...pač plačujem vse položnice 1x na mesec, imam zaradi tega preslabo boniteto, da bi mi lahko bon izdali takoj, temveč me mora preveriti še bonitetna služba) Da ne omenjam da to vse traja.... Hkrati sem prensel še mobilno številko iz simobila na telekom, kjer so za sklenitev naročniškega razmerja od mene zahtevali pogodbo o zaposlitvi!!! (prokleti debili, avto lahko kupim z bankomat kartico in osebno), vse to ker imam kao slabo boniteto (ampak vsi računi poravnani)...no ko sem dobil bon (po posredovanju) pa niso mogli sklenit aneksa ker se stevilka ni bila aktivna...aja vmes sem še 2 uri čakal ker jim sistem ni delal in sem kasneje moral priti nazaj...vse skupaj mi je menjava operaterja in sklenitev naročniškega razmerja vzela vsaj 6 ur... v glavnem nenormalno počasi...če nebi bil iphone tako poceni se mi nebi dalo ukvarjat s tem sranjem....

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.389
57
48
Republika Prlekija
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Ohladite se s temi boni, saj je iphonov itak povsod zmanjkalo.

kot, da je samo Iphone za na bon
priden.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
Ne govoriš o isti zadevi, eno je če hkrati vzameš bon in Box, drugo pa če Box že imaš in hočeš še bon.

pri nas so vse prenesli na telekom, vzeli box s za subvencionirano ceno in 2 leti vezave.
čez kak teden so si pa še nov gsm zaželel in dobil bon ter ga izkoristli.
vse na isto osebo

Nazadnje urejeno:

nantuq

Zelenc'
28. dec 2013
1
0
1
Kako ta bon sploh izgleda? Ima kakšno šifro gor, prek katere se potem odobri popust za telefon ob vezavi na Mobitel?
Zanima me, ali se bon splača/je relativno zihr kupiti prek bolhe? Npr., če mi prodajalec bon pošlje po pošti, ga lahko na pošti odprem, pokličem telekom, vprašam če je bon pred mano še veljaven in šele nato plačam kupnino?

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.365
235
63
Bon izgleda bolj bogo. Sem bil presenečen, ko sem ga dobil od prodajalca. Navaden kos papirja s šifro in brez raznoraznih zaščit. Gor je pač neka šifra in to je to. Ob mojem začudenju nad tem kosom papirja pa mi je potem prodajalec dal vse svoje podatke (tudi pokazal osebno) v primeru, da bi bilo kaj narobe.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
jst sem ga dobil na email v pdf-ju.
na telekom moreš pa sprintanga nest.

boš moral imeti srečo, da naletiš na osebo, ki ti bo zaupala število;) če boš na telekom klical, boš pa čakal 1h na liniji:(

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Enega za dekle sva že kupila. Tudi meni se je zaluštalo po novem telefonu.

Ponavljam povpraševanje: Če ima kdo za kakšno pametno ceno naprodaj bon od Siol-a, naj se oglasi na PM.

Dulle

Pripravnik
12. dec 2013
35
1
6
Poglej na bolho, če redno slediš, lahko dobiš bon za 130€-140€, če ti je to normalna cena...sam morš bit pa hitr
cheer.gif

ergo

Fizikalc
3. sep 2007
1.030
39
48
Mene pa zanima, če ima kdo inside informacijo : so še tablice samsung na voljo, z bonom seveda ?

sondey

Pripravnik
15. mar 2010
111
9
18
Se mogoče ve ali bo ta bon zopet na voljo v bližnji prihodnosti? Trenutni kuponi ugodnosti so bolj slaba tolažba na tale bon za 250...