Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik asteliks pravi:
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Vem da je še, idealizem o enakosti sem že davno prerasel
Je pa nekaj res....tudi ti in jaz bi se verjetno vsaj malo potegnila za svojega sina, v kolikor bi imela to možnost
Če bi ga pametno vzgojila, mu v glavo vcepila človeške vrednote, vama tega ne bi bilo potrebno.
Nekateri se res obnašajo kot da za njih veljajo druga pravila.
so reševalci na kraj prišli takoj, ko so bili obveščeni, policija pa je rabila 1h - lahko pa se motim.Citat:
Navajajo pa še, da je obveščanje reševalnih služb potekalo po vseh pravilih stroke "in iz tega razloga zdravje udeleženca ni bilo dodatno ogroženo". Po navedbah policije tudi čas prihoda patrulje na kraj ni vplival na kakovost opravljenega ogleda prometne nesreče.
No, kar počez ni treba udarjat. Morda so pa bili že na obravnavi kakšne druge prometne. Tako da, ni nujno, da so sedeli v senci in pljuckali kavo.Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
BTW, zadnjič je bila na Vrhniki nesreča. Kljub temu da je policija oddaljena manj kot 500 metrov, so potrebovali skoraj 45 minut, da so prišli na kraj nesreče, pa še takrat je prej uspelo priti providi iz avtoceste, kot lokalcem. Še dobro da so gasilci urejali promet, oskrbeli poškodovane in zavarovali kraj nesreče. Take policije res ne rabimo.
Ko sem pred leti malo zdrsnil z motorjem (zlomljeno ogledalo, jaz pa udarec na desni nogi), je policija bila pred reševalci na kraju in so mi takoj potisnili frulico v usta. Seveda 0.0, pa vseeno. Če se ne motim, so iz 112 vsi povezani. Pošljejo reševalno vozilo, takoj je Policija zraven obveščena.Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Kakor sem jaz razumel tole:
so reševalci na kraj prišli takoj, ko so bili obveščeni, policija pa je rabila 1h - lahko pa se motim.Citat:
Navajajo pa še, da je obveščanje reševalnih služb potekalo po vseh pravilih stroke "in iz tega razloga zdravje udeleženca ni bilo dodatno ogroženo". Po navedbah policije tudi čas prihoda patrulje na kraj ni vplival na kakovost opravljenega ogleda prometne nesreče.
Kot prvo: Lepo da je 500m stran postaja. Nisem se videl objekta, ki bi se bil sposoben premaknit in nato se karkoli narest. Hint: ce je hisa prazna ti nic ne koristi. Vrhnika namrec nima stalne prisostnosti policistov ampak se v dolocenih delih dneva pokriva z logatcem (enkrat delajo eni enkrat drugi).Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
BTW, zadnjič je bila na Vrhniki nesreča. Kljub temu da je policija oddaljena manj kot 500 metrov, so potrebovali skoraj 45 minut, da so prišli na kraj nesreče, pa še takrat je prej uspelo priti providi iz avtoceste, kot lokalcem. Še dobro da so gasilci urejali promet, oskrbeli poškodovane in zavarovali kraj nesreče. Take policije res ne rabimo.