Silikon monsters

asteliks

Fizikalc
5. mar 2013
1.446
99
48
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Ok, kriv sem, na 24kur sem kliknil eno kokosih. Cepinka style, oz. huje.

10.gif
Moral bi dati opozorilo, da tisti s slabimi živci , ne odpirajo linka

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
145
63
Proti njima je še Čepinka prava lepotica.
Pa naj mi že nekdo pove, kje najdem ikonco tistega, ki bruha, proooooosim.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ne razumem kak ju lahko proglasijo za neki 'silikonski kraljici', obe imata zgleda neko psihično motnjo, kjer ju moti vse, kar je naravno in nekak ni v navadi, da bi izbirali kraljice bolnikov. Lahko potem naredijo še kraljico bulimije pa kraljico porezanih emotov
bonk.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.181
4.147
113
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
moti vse, kar je naravno

Vseeno sem mnenja da je AI pametnejši od njiju tako da če jima rata zbrat še nekaj 10k eur za silikoniranje luknje v glavi bi mogoče punci postali kar ok!
cheer.gif

Sej ne vem, ali naj nalepim sliko ali naj jo raje linkam?! Ma jeb... se itak je petek, kdor zdej visi tule sigurno ni več trezen:
Tijana-Djuricic-1.jpg

Bi jo a!?!
hysterical-1.gif

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.077
490
83
tam ko se terc po tori rola
Sem ju zasledil na FB kak dan nazaj. Pa fotografija je bila zraven, mislim da prav od te Tijane, kakšna je bila prej, pa samo z joški malo povečanimi, pa tako naprej... Baba je bila v originalu fukiš. Resnično. Kak se ji je premaknilo v glavi..., kdo ve. Obe študirata, brezposelni in...poglej, poglej -z bogatim fotrom. Piše, da je že zmetala za 10 jurjev evrov za te pumping operacije. No, ja... zdaj pa ni več fukiš. Razen, če ima kdo fetiš na spake, potem ja.
grims-1.gif

TUKAJ je link.

Nazadnje urejeno:

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Ratal je stvor katerega se človek sredi belega dne ustraši, Bog ne daj pa da jo srečaš zvečer.... Bi mislil da so me že prišli iskat luciferjevi

kegelj

Fizikalc
30. apr 2012
407
98
28
Zanimivo mi je, da imajo vsa ta dekleta XXL ustnice.
Pa je to sploh komu všeč?. O.K. Razumem joške, ampak ustnice? Izgledajo kot race.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.164
7.868
113
Kaj vse bi glupače naredile za nekaj pozornosti.

Nazadnje urejeno: