Si.mobil - Pogodba o zagotovitvi posebne ugodnosti

Smurf

Zelenc'
30. apr 2012
2
0
1
Živjo.

Zanima me, če ima kdo izkušnje s Si.mobilovo ugodnostjo ob podaljšanju naročninskega razmerja "Pogodba o zagotovitvi posebne ugodnosti"?

Vezava mi namreč poteče 7.6. in kakšen mesec nazaj sem prvič preje SMS s ponujeno ugodnostjo. Dober teden nazaj sem po pošti prvič prejel tudi pisno Pogodbo, ki mi ponuja 50 € popusta, če podaljšam do 30.4. (se pravi do danes).

Torej, 2 vprašanji:
- je to zadnja ponudba, ki se jo dobi, ali pošljejo še kakšno (tudi, če je po višini identična)?
- bo kaj težav, če se z oddajo pogodbe na pošto zamudi par dni?

Hvala za odgovor. Lp

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
To pogodbo si dobil, če hočeš vzeti teh 50 € brez DDV , in si na pogodbi še 24 mesecev naprej od datuma, ko boš podpisal, ali pa vzameš nek telefon po nižji ceni in si 24 mesecev na pogodbi . Če nič ne vzameš si od tega datuma naprej brez kakršne koli pogodbe , To je zadnja pogodba . Zadnjih 150 dni do izteka pogodbe ne plačaš nič kazni .

Smurf

Zelenc'
30. apr 2012
2
0
1
To glede vezave mi je vse jasno. Torej, če sem prav razumel, lahko vzamem telefon po nižji ceni kadarkoli do izteka zdajšnjega razmerja (7.6.), kako pa je s tem bonusom 50€ - velja le do 30.4. (danes), kot je zapisano v pošti, ali tudi velja do izteka zdajšnje vezave? Novega telefona namreč ne rabim.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
To je ponudba, ki so ti poslai na dom , lahko tudi po izteku datuma dobiš to . To je neka nagrada , če boš na pogodbi hotel biti 24 mesecev , seveda dobiš to na prodajnem mestu v poslovalnici - Si.mobila .

Nazadnje urejeno: