Si.Asistent ne dela

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
... za namen plačila pa napišejo: POLNJENJE HALO
smile-1.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Plačilo mora iti čez banko do Si.mobila, to lahko traja nekaj dni. Nihče ti ne potrdi prejema denarja, dokler tega dejansko ni na TRR-ju.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Zakaj potem napiše "uspešno" ? In to dvakrat ?

(zdaj ne vem, če je to slučajno, ampak ko sem pred leti naročil preko telefona nekaj iz cvetličarne in plačal preko Klik-a*, me je že po 10 minut nazaj poklicala in potrdila sprejem denarja)

* - očitno neka kiber cvetličarna, tehnično pred firmami nacionalnega kalibra
shocked-1.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Mogoče pa si uspešno nakazal 2× ? Drugače pa, v cvetličarni je nenavadno, da plačaš dvakrat, neka taka firma, kjer plačuješ mesečne račune, pa ti mora to dopuščat. Lahko plačaš več računov naenkrat. Plus dodatna prednost male Cvetličarne je enostaven osebni stik s stranko in želenim zaposlenim.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
neka taka firma, kjer plačuješ mesečne račune, pa ti mora to dopuščat.
Isti račun da plačam dvakrat?
Se delaš ali si res, oprosti ?

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Ne boš verjel, folk je ... Se srečujem s tem vsak dan, pa niti ne bi tukaj javno, lahko tam malo nižje. Folku pač ni jasno, da sklic nekaj pomeni, pride do izklopa, kriv je pa operater. :S

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Vsi bi kr najraj pustili prazno polje kjer je sklic ali pa vpišejo 00 ali pa 99 in mislijo da bo ok
smile-1.gif
ok če so finance tok fleksibilne in grejo plačilo knjižiti glede na vplačnika in je vplačnik tudi naročnik je ql, če je pa naročnik nekdo drug pa nastane problem....

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Da je pri Si.asistentu nastavljeno kot je in da si ti lahko 2× plačal isti račun ... No, nima veze. Če boš kaj potreboval oziroma da se ti dvakrat poknjiži, pa sem na voljo!

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Si asistent mi ponovno ne dela. Med porabo mi kaže, da sem zadnji klic opravil 8.8, vendar sem do danes 12.8 vsak dan opravil po nekaj klicev
jezen.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Zakaj potem napiše "uspešno" ? In to dvakrat ?

(zdaj ne vem, če je to slučajno, ampak ko sem pred leti naročil preko telefona nekaj iz cvetličarne in plačal preko Klik-a*, me je že po 10 minut nazaj poklicala in potrdila sprejem denarja)

* - očitno neka kiber cvetličarna, tehnično pred firmami nacionalnega kalibra
shocked-1.gif

Tale tvoja kiber cvetličarna je imela račun na isti banki kot ti, najverjetneje je SP in skoraj sigurno nima 100k plačil na enkrat. Če bi cvetličarna imela toliko vplačil na enkrat in še račun v drugi banki, kot ti, bi čakal na klic do 4 dni.

Uspešno ti je napisalo zato, ker je bilo vse narejeno OK, Klik ni vrnil napake. Da je račun plačan pa bo pisalo, ko bo razknjižba opravljena pri prejemniku plačila.

Ne primerjaj bedarij.