Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Če se pa ona želi te igre, pač vse skup vzameš kot šport.
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
mogoče tudi jaz narajmam na kakega nebrzdanega mladca, da ga spravim še ob tisto malo pameti, ki jo ima .....
če nisi poročena mladcev ne zanimaš...Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Ježešmarička, jaz se tudi selim v blok, še dobr, da si napisal, kaj vse je možno doživeti v kleti.
Trenutno ne hodim vanjo, ker imam poplavljeno, bom pa v bodoče zelo pridno hodila praznit sod z vodo, mogoče tudi jaz narajmam na kakega nebrzdanega mladca, da ga spravim še ob tisto malo pameti, ki jo ima .....
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
mogoče tudi jaz narajmam na kakega nebrzdanega mladca, da ga spravim še ob tisto malo pameti, ki jo ima .....
enga si že, pa se mu res pozna
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Avč, jezt pa moj dolg jezik!!!
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Če mene kdo vpraša je ravno takšo babnco fajn kdaj poknit. Vsaj tako pravijo kolegi (iz prve roke ne vem, če slučajno moja žena to bere...).
Zakaj? Zato ker taka babnca ti ne bo prišla na vrata zvonit in ti težit kako je zaljubljena, pa če boš pod svojo streho vzel še njuna dva otroka. Taka ženska je pač bolj živa, in ji med nogami brni. Zdaj al mož to ve ali ne je njegov problem. Verjetno pa svojga posla doma ne opravlja tako kot ga more. No roko na srce, kdo ga pa, po 10, 15 letih zakona... In babnca bi kdaj pač rada še drugo klobaso sprobala. Običajno pa so take babe že izkušene in ne boš prvi ali pa edini, ki jo boš pokal. Plus tega pa se taka zna prekleto potrudit, da boš mislil da je to sex tvojega življenja... Zato pazi da se ne zaljubiš!!!! Oziroma to pazita oba. Drugače bo štala.
Kaj bi pa jaz naredil; če bi sam imel ženo in otoka se takih iger nebi šel. Če bi bil samski pa samo pod pogojem da se ne zaljubita in da ob tem ne trpi njena družina. Če se pa ona želi te igre, pač vse skup vzameš kot šport.