SESALNIK: Dyson ali Batagel

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Ravnokar sem tudi jaz naročil dc24.
Prej pa sem se pozanimal, ali ga lahko naročim.

Amazon.co.uk can dispatch Baby, Beauty, Clothing, DIY & Tools, Electronics, Health (excluding medicine), Home & Garden, Jewellery, Kitchen, Office Products, Shoes, Sports, Watches, PC & Video Games, Software and Toys & Games items and accessories can be dispatched to Slovenia.

You will receive a warning once you have selected an item and entered your delivery address if it is not possible to deliver an item to that delivery address.

Ker sesalec spada v Home and kitchen, se ga da naročiti.

Komaj čakam na pošiljko
cheer.gif

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Aja, sem te še pozabil vprašat - kako je s tem converterjem za vtičnico? Kje se ga dobi - mogoče kakšen link?

decko

Pripravnik
17. sep 2007
144
0
16
Mi imamo doma tudi dc24, kupljen preko ebay-a (UK). Zaenkrat eno leto star in brez problemov in smo zelo zadovoljni. Glede vtikača pa pojdi v trgovino kupi navaden vtikač, odreži originalnega stran in če si vsaj malo električarja zveži žice na novega. To je najcenejša rešitev.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik IAmLost pravi:
kupil Dysona direktno iz Anglije, pol cene kot pri nas (preko amazon.co.uk), model ball 24, majhen, dela super, brez vrečke, krtača, vse kar imajo veliki, za zelo spodobno ceno

dyson amazon uk
znižanje, dostava v Slovenijo ni problem, pride v 3-4 dneh, vse kar sem rabil je električni vtikač (original je pa UK vtičnica)

Ne vem kako pri nas dvojne cene- potem pa ni čudno, da nič ne prodajo, ali pač?"?"?
Gledam na amazonu Dysona. Kako je z garancijo? Ima EU garancijo? Kako dolgo?