Semafor IOC Trzin

gulikoza

Pripravnik
23. sep 2007
237
0
16
Kateri pametnjakovič je skrajšal interval rumene za zavijanje na levo v IOC Trzin?
10.gif

Ve kdo za kake alternativne poti? Drugače sem bom peljal do naslednjega semaforja in začel polkrožno obračati.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne nalagaj o vožnji 180, ker več kot 120 se večina ne vozi. povprečje je 90.

kot privatnik si lahko omisliš prostore drugje, ali začneš delat pozneje. še bolje pa da začneš prej. ker si privatnik imaš denar in lahko kupiš stanovanje v trzinu. se ravno gradi, ali kje v okolici hišo.

lahko si omisliš skuter. kot privatnik maš pa verjetno SUV-a in komot semafor prej zaviješ levo pa čez hrib, kot vsa raja z megani, punti itd.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Citat:
Uporabnik gulikoza pravi:
Kateri pametnjakovič je skrajšal interval rumene za zavijanje na levo v IOC Trzin?
10.gif

Ve kdo za kake alternativne poti? Drugače sem bom peljal do naslednjega semaforja in začel polkrožno obračati.

Zdaj mi je končno potegnilo, zakaj zadnje čase vidim kup "privatnikov" da v tistem koncu polkrožno obračajo!
10.gif

Drugače se pa strinjam, da je tisto križišče totalno neprimerno urejeno za IOC - "slučajno" zavija kakšen šleper (čudno, da so tam šleparji, ne?) in je takoj stoječa kolona do Črnuč.

Ja, nič - čakamo, da bo par mrtvih. Takrat se bo morebiti kaj spremenilo (da se bo končno spet začelo vozit 70, morebiti podaljšalo pas za zavijanje, uredilo semaforje in podobni heci).

gulikoza

Pripravnik
23. sep 2007
237
0
16
aha če pa je samo 120 pol pa uredu
vozim rabljenega getza, plačo si izplačujem podpovprečno za mojo branžo tako da ne s takimi
ne-ne-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Včasih si šel eno križišče prej na levo, pa po makadamu naprej.

Jaz hodim ob 7.30 pa čakam tistih 15 min. Po osmi se pa res zagužva za kako uro pa pol.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ma ne... to jih vse zmotilo, ker si privatnik. Če bi reku da si kurir v DHL, in se voziš v službo, bi dobu čist druge, in boljše odgovore!
tongue-1.gif

pomoje je najboljša una varianta po makedamu...

gulikoza

Pripravnik
23. sep 2007
237
0
16
Tipična slovenska fovšija...lahko je sedeti v svoji zagarantirani službi in se praskati po riti.
Naj nekdo kaj naredi in vidi kako je težko kaj zaslužiti. Vsakdo ki ga zanima kako to zgleda lahko pride k meni. Dam mu v plači ves profit ki ga naredi - 5% administrativnih stroškov. Če ne bo naredil za minimalca, pa bo delal toliko časa da pokrije izgubo. Deal?
smile-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
model.

če prodajaš čigumije, poslovna darila, brezplačni tednik, ti nisem jaz krvi.

v poslovnem svetu ni vse v delu, je veliko več v ideji.

iz tvojih besed sklepam, da se ukvarjaš s slabo donosnim poslom. mogoče bi prešaltat v zagarantirano službo, kjer drugi mislijo o idejah.

dTi

Fizikalc
5. avg 2007
340
31
28
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:

Če imaš terenca - OK, če ne pa treba hudičevo pazit. Nikakor pa ne v dežju.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.695
6.467
113
Izstopi iz črede - vozi se prej, ali pa kasneje.

Po moje je problem v tem, da so hoteli s krajšim intervalom rešiti zastoje na relaciji Kamnik - Mengeš - Trzin - Ljubljana.

Še zanimivost: vlak iz glavne železniške postaje v Ljubljani do industrijske cone Trzin potrebuje 15 minut.

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.237
25
48
Citat:
Uporabnik dTi pravi:
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:

Če imaš terenca - OK, če ne pa treba hudičevo pazit. Nikakor pa ne v dežju.

Po tej cesti sm se vozu 2 leti mim G7, tkrt je bla dokaj dobra zdej vrjetno ni glih za pohvalt
cry12bpy.gif

Samo pozor! Se spominjam ko sta se dva tm zaletela in se nista mogla zment pa sta poklicala policijo
shocked-1.gif

Policisti so zadevo prepustili dogovoru, ker cesta ni označena in ni mogoče obravnavat prometne nesreče nekje kjer ceste NI
13.gif

Tko da kdor se tm pelje "Na lastno odgovornost"
bonk.gif