Sem odvisen....

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
....od Alterja? Dejansko, ko sem na netu imam odprt Alter zavihek, na katerega vsake toliko časa kliknem na refresh, da vidim kaj je novega? Lahko kar rečem, da je to ene 2 uri dnevno.
Kako je kaj z vami?
grin1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Ja sej, glede na to, da sva se približno isti čas registrirala in da imaš 3x več postov, bi kar držalo...
grin1.gif

nahrung002.gif

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Zadnje čase res ždim veliko na alterju, to pa zato ker... (beri spodaj)

Pri nas v firmi si pišemo v en programčič ure in se mora nekako ujemat z delovnim časom. A kaj ko jih imam 40 preveč v tem mesecu, zdaj pa delam bolj malo, ker če je ur preveč, noben ne plača tega zraven, če jih je pa premalo pa spet ni v redu.
Zdaj pa delam taktično. Nekaj od teh ur bom poskušal prenest v naslednji mesec, ker vsak mesec se začne z 0.
Ostale pa ob nedelu (jih koristim in se izogibam dela
evil.gif

Aja, pa delam kot študent. Da ne bo kdo dobil kakšnih blesavih predstav...
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
To upam, da se zajebavaš?
smirk-1.gif

Drugače imam pa tudi jaz in doma in na sihtu skos odprt Alter zavihek. Sam jz ga nekak morm imet-če ne drugega, zaradi moderiranja. A vseeno. Včasih je dejansko BV in nimaš kej počet, ko na šihtu ni dela, alterja pa več ali manj vsega preberš, pol pa nbenga od vs ni gor, da bi kej povedal... Takrta se obrneš na 24ur.com, pa še to za ene 10-15 min, in zveš vse...
smile-1.gif

BTW: Dobrodošel, Matej
evil.gif

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
Zelo malo berem alter in še manj pišem.

Kaj naj rečem vsaki dan vsaj 15x na alterju čekiram kaj je novega.

Alter.si al pa sploh nisi
cool-1.gif