Sem jaz to prav videl?

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Novi E cabrio brez xenona, je to možno?
crazy1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
ksz:

pri nemcih se vse doplača....primer novi Audi Q3, osnovni za cca 30k € ima: "osnovno opremo za udobje...pazi to - ročno klimatsko napravo in centralno zaklepanje....:loooooooooooolllll, za ta denar je treba to omenit kot oprema.....:)))))

Nazadnje urejeno:

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
ksz:

pri nemcih se vse doplača....primer novi Audi Q3, osnovni za cca 30k € ima: "osnovno opremo za udobje...pazi to - ročno klimatsko napravo in centralno zaklepanje....:loooooooooooolllll, za ta denar je treba to omenit kot oprema.....:)))))
hysterical-1.gif
.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ksenonke pa res niso takšna pridobitev, da bi se jih splačalo imeti. Sploh ko crknejo, dobiš lep nasmešek na servisu.
Tudi avtomatska klima ni tako nujna, ročna je čisto ok, važno je da te ohladi.

Oprema je skratka šla v ekstreme in presegla potrebe šoferjev. Če pa hočeš imeti takšno šminko pa plačaj.

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ksenonke pa res niso takšna pridobitev, da bi se jih splačalo imeti. Sploh ko crknejo, dobiš lep nasmešek na servisu.
Brez zamere, ampak ne vtikaj se v zadeve o katerih nimaš pojma. Če pa je oprema tako presegla zahteve šoferjev pa le pojdi enkrat avgusta na dopust v avtu brez klime. Saj je le ne rabiš, a ne?
grims-1.gif

PS: Ena žarnica za ksenonko je tam okrog 30 EUR, če se prav spomnim, pa ne čang-šlang. Seveda pa ne na servisu. In takoj obe menjam vsako leto, če bi bilo treba, samo zato, da bi imel xsenonke. Jebemu, bixenon z zavijanjem v ovinek rula
cheer.gif
.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Dobro no, nihče ne pravi, da je to nuja, sem pa šokiran, da mečka za 50k eur. tega nima serijsko.

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Pred časom sem gledal cenik rezervnih delov za ksenon, ne žarnice, ampak ostalo elektroniko ki pride zraven. Par tisoč €
d055.gif

Blo je pa za Audi A4. Ne rečem da ksenon ni fajn, ampak če znajo pol takšni stroški bit, se je pa za vprašat če se res rabi.

Jurij

Pripravnik
22. sep 2007
821
0
16
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Tudi avtomatska klima ni tako nujna, ročna je čisto ok, važno je da te ohladi.
Nujno ni nič, pride pa prav. Če več voziš ponoči, so ksenonke zlata vredne, meni so bile pogoj ob nakupu avta, ker sem takrat dosti vozil ponoči. Avtomatska klima je super, ker nastaviš temperaturo in to je to, vse dela sam in se ni potrebno ukvarjat z nastavljanjem prezračevanja glede na zunanjo temperaturo itd.
Seveda se da brez vsega tega, ampak če plačaš pošten denar za avto, se pričakuje da je to vključeno. Da se olajšaš za 30k in imaš 'polavtomatske' šipe in klimo, je malo mimo... Kako je v tujini, dobiš A6 z ročno klimo kot pri nas ali tam ni takih pritegnjencev, ki kupujejo avte za sosede?

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Brez zamere, ampak ne vtikaj se v zadeve o katerih nimaš pojma. Če pa je oprema tako presegla zahteve šoferjev pa le pojdi enkrat avgusta na dopust v avtu brez klime. Saj je le ne rabiš, a ne?
grims-1.gif

PS: Ena žarnica za ksenonko je tam okrog 30 EUR, če se prav spomnim, pa ne čang-šlang. Seveda pa ne na servisu. In takoj obe menjam vsako leto, če bi bilo treba, samo zato, da bi imel xsenonke. Jebemu, bixenon z zavijanjem v ovinek rula
cheer.gif
.

Nisem napisal, da ne "rabiš" klime, ampak da avtomatska ni potrebna, tako da ne zavajaj. Še bolj veselo kot žarnica je, kot crkne računalnik za ksenonke.