Sejem erotike v Celju

TofTop

Pripravnik
8. nov 2009
57
0
6
Ljubljana
www.toftop.si
Je kdo bil ze na sejmu erotike v Celju?

Kako se vam zdi? Meni je bilo kar zanimivo vceraj, se kar dogaja. Skoda samo, da je Latoya tako neokusna (se posebej napram ostalim nastopajocim)...

Nekaj slikic tudi TU ..

Program sejma pa je na www.erotika69si

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Jah men je bilo ful dobr. Je fajn vidt nekaj takega tudi pri nas. Tarra White je men tok huda najbolj :D Slikce sledijo ko jih dobim. Skratka od mene 10/10. Pa LaToya sploh ni tok grda :D Žgal bi jo do nezavesti. Njene da nebo pomote :D

Pa Tofa tudi videl sam mu nisem uspel stisnt roke.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Mama ne pusti...
cry12bpy.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
a je Tarra tudi tam? me zanima če bi se me še spomnila, ko je bila v Ljubljani na otvoritvi Hard Core Caffeja, sva se full zajebavala, ko sva sem delal portrete, taka, zabavna punca, moram reči. zelo preprosta.
smile-1.gif

drugače pa LaToya, ne vem, ona mi je totalno antipatična, čeprav sem za mnogo bejb tako rekel, potem pa recimo, bil pozitivno presenečen.

je pa dejstvo - tak sejem pri nas mora biti, po moje bo tudi vsako leto "močnejši", recimo že Angel Dark, da je prišla, pove veliko o tem, da sejem dobiva na mednarodni slavi. če pripeljejo Sandro Shine, pa se gotovo pridem slinit ... ona je res
srce-1.gif

TofTop

Pripravnik
8. nov 2009
57
0
6
Ljubljana
www.toftop.si
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
je pa dejstvo - tak sejem pri nas mora biti, po moje bo tudi vsako leto "močnejši", recimo že Angel Dark, da je prišla, pove veliko o tem, da sejem dobiva na mednarodni slavi. če pripeljejo Sandro Shine, pa se gotovo pridem slinit ... ona je res
srce-1.gif

Se strinjam. Upajmo da resnicno naslednje leto se kaksno dobro pripeljejo! Upajmo na najboljse!

Citat:
Uporabnik igi pravi:
V soboto je bila prevelika gneča in je bilo brez veze...

No potem se dobro da nas ni bilo v soboto, ceprav so napovedovali najvecji show. Kaj pa nedelja, je bil kdo?

lp