Segway

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Sem se nekaj cajta vozil z njim. A ima še kdo kakšne izkušnje z njim, ga ima kdo v lasti?

Segway&Co. so igračke za višjeslojaše, ti pa veš da si na alteru?

mistique

Guru
16. jun 2009
13.780
1.596
113
Emona / Carnium
Jst sm poznal modela k je to uvažal. Ampak itak ne razumem vprašanja, tko da ni važno
evil.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik bugmenot3 pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
A ima še kdo kakšne izkušnje z njim, ga ima kdo v lasti?
Ne, imam noge.
Ja čestitam. Potem ne rabiš ne avta, ne kolesa, rolke, avtobusa..itd.srečnež.
bonk.gif

Ostali: moje vprašanje je bilo, če ga kdo ima, ga več uporablja kot sem ga jaz,...samo zaradi mnenja in izkušenj sprašujem..
rolleyes-1.gif

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
A moraš zasrat vsako temo,ki obstaja na forumu,s svojimi neumestnimi pripombami?
Moderator,zakaj se to dopušča?
sprasujem se.gif

EkoKaprica

Pripravnik
4. mar 2014
388
22
18
www.ogrevanje-hlajenje.net
Ga nimam, sem ga pa ene nekajkrat vozila, pa me ni prepričal. Mi ni najbolj praktičen, cene pa nikakor ni upravičil. Je kakšna vespa bistveno bolj uporabna, ker greš lahko še v sosednjo vas, ne samo vožnja po pločniku.

Sem jih pa videla prejni teden v Italiji, kjer so jih oddajali za turistom za razgledno vožnjo po mestu. To mi je bila pa dobra ideja kot alternativa najetim kolesom. Stiojala za izposojo koles sem sicer videla, samo kolesa pa ni bilo nobenega več ...

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.773
169
63
Brezvezen proizvod, ki ga folk kupuje/uporablja zarad svoje šokantno butaste zasnove...

lp

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Zakaj pa je bolje, da nekam prej prideš, kot če bi peš hodil?
Zakaj je bolje podpirati lenobo?
Zakaj je ne bolje hoditi in s tem tudi krepiti zdravje ?

In nenazadnje, zakaj je folk, ki je zdrav in ima zdrave noge tako PRITEGNJEN, da to kupuje za v podporo vsega prej naštetega ?

MojsterS

Fizikalc
10. sep 2007
1.279
45
48
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Zakaj pa je bolje, da nekam prej prideš, kot če bi peš hodil?
Zakaj je bolje podpirati lenobo?

In nenazadnje, zakaj je folk, ki je zdrav in ima zdrave noge tako PRITEGNJEN, da to kupuje za v podporo vsega prej naštetega ?

Kaj vse ne sproducirate...torej je brezveze vsako prevozno sredstvo, ker z nogami prideš povsod, samo vprašanje časa je?

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Simon_Vi, ti nočem nič, bi pa te samo vprašal, zakaj imaš Lancio?

mistique

Guru
16. jun 2009
13.780
1.596
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:

Za na malico imam blizu McDonald's, Horse-a, menzo, da te srat in še en fast food. Ker se rad zdravo prehranjujem, a imam lokal s smoothie-ji in đuski ter presnimi torticami predaleč, da bi se pravočasno vrnil na delovno mesto, uporabljam električni skiro.
cool-1.gif

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.773
169
63
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Zakaj pa to? Prej že prideš, ko če bi peš hodil.

Veliko boljši in bolj okreten je skiro ali moped, če že mora biti nek pogon.
Kako greš s tem po cesti ali pločniku? Zavzameš 1 meter širine. Kje je toliko prostora? In če se ne sezide, se ti bom jaz umikal al kaj?

Ja, je kao za sejme bo kdo rekel. Na sejmih je taka gužva, da peš komaj greš kaj šele, da bi s tem hudičem tam zasedel celo ulico.

Pa ta reč menda stane ene 5 jurjev...

Za v mesto ni, za na sejme ni, za na avtocesto ni.. tam na Bledu se grejo kao offroad s tem... itak nikol nobenga, ker je butasto.
Svaka čast prodajcem, da tole kej prodajo...

lp