Kakšne izkušnje imate s šefom/šefico? enim so zrasle perutnice, še malo pa bodo poleteli tja med bogove...velja za moški spol...po mojih izkušnjah šefice takega perutninskega nagona nimamo
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:...po mojih izkušnjah šefice takega perutninskega nagona nimamo
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Kakšne izkušnje imate s šefom/šefico? enim so zrasle perutnice, še malo pa bodo poleteli tja med bogove...velja za moški spol...po mojih izkušnjah šefice takega perutninskega nagona nimamo
Citat:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
ženska ne more biti na vodilnem mestu
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
ženska ne more biti na vodilnem mestutak je
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Razen, če ga nese več kot moški.
Citat:
Uporabnik ferdo pravi:
Moje mnenje (sem šef, imel sem šefe in šefice in delal sem v istem rangu z obojimi):
spol ni važen.
Če je človek psihopat je vseeno katerega spola je.
Če je pa Šef pa tudi.
ker je pa žensk na vodilnih polžajih manj morajo bit pa še 2x bolj zajebane da do tja pridejo...Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik ferdo pravi:
Moje mnenje (sem šef, imel sem šefe in šefice in delal sem v istem rangu z obojimi):
spol ni važen.
Če je pa Šef pa tudi.
A niso študije da so "šefi" že po defaultu mal psihopata +/-.......ker če ne bi bli prikrajšani mal za čustva ( odpuščanje, poslovni rizik, ....) ne bi bli sploh uspešni
komu si pa ti šefica če smem vprašat? a to na alterju iščeš potrditev da si dobra šefica?Citat:
Kakšne izkušnje imate s šefom/šefico? enim so zrasle perutnice, še malo pa bodo poleteli tja med bogove...velja za moški spol... po mojih izkušnjah šefice takega perutninskega nagona nimamo
Se strinjam.Citat:
Uporabnik ferdo pravi:
spol ni važen.
Če je pa Šef pa tudi.
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Razen, če ga nese več kot moški.
A piva al....?