Sedežna garnitura - naročilo

milkoman

Zelenc'
27. sep 2013
14
0
1
Dolenjska
14 dni nazaj sem naročil sedežno garnituro pri trgovcu. Plačal 50% avans. Rok dobave 15.11. Danes pa videl, da je ta sedežna še dodatno znižana. Ali lahko zahtevam, da se mi sedežna garnitura proda po tej ceni, ali sem "zamudil vlak"?

Hvala na pomoči!

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.765
6.750
113
pri taščici
Zamudil po vsej verjetnosti, razen če bi mu obljubil še kak dodaten nakup. Skratka dolžan ti ni prodati po znižani ceni.

milkoman

Zelenc'
27. sep 2013
14
0
1
Dolenjska
Bom vseeno posredoval vprašanje in ga naslovil z bolj prijaznim "če"
smile-1.gif

milkoman

Zelenc'
27. sep 2013
14
0
1
Dolenjska
sej sem dobil že 10% popust, ampak probati vseeno ni greh,ne?
smile-1.gif

sem že dobil mail nazaj, kjer so razložili da ne morem dobiti po tej ceni, ker tudi prodajalci niso vedeli, da bo cenejša sedežna garnitura...

No na Švedskem majo sistem popolnoma drugačen. Če v določeni trgovini kupiš artikel in če ga najdeš kjerkoli na spletu ceneje, ga dobiš po tisti ceni. Tudi za obleke imajo zadevo poštimano fantastično
smile-1.gif

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Hja, 3 tedne nazaj sem tudi jaz naročil TV in na dan prevzema in plačila v Grazu, je bil še dodatno 20 EUR znižan. To sem ugotovil doma, ko sem pogledal na internetno trgovino. Seveda sem se lahko obrisal pod nosom, čeprav bi se mi zdelo, da bi to v trgovini lahko vedeli in upoštevali.

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.523
1.109
113
Izdelek lahko vrneš, če nisi zadovoljen z njim... pa potem ponovno naročiš?

milkoman

Zelenc'
27. sep 2013
14
0
1
Dolenjska
@yogi...ja, če bi imeli izdelek na zalogi. Ne bi se mi dalo spet 3 mesece čakat..razen če bi bilo 1000€ razlike v ceni
wink-1.gif

Drugače sem pa danes prejel mail še od vodje oddelka, katera mi je odobrila akcijsko ceno, vse v duhu pozitivnega sodelovanja še naprej. Še so dobri ljudje na svetu in odlični prodajniki
smile-1.gif

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
To so bl crap prodajniki....da neki proda po doloceni ceni, pol pa bedak akcijo ufura, pa more znizat.
hysterical-1.gif