Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Joj, Guardy, ampak tisto kar si nalimal od konkurence je isti bruh.
Kot si rekel, vsake oči imajo svojega malarja. Ampak zaenkrat si ti edini, ki preferira renonja pred ostalimi
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Joj, Guardy, ampak tisto kar si nalimal od konkurence je isti bruh.
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Joj, Guardy, ampak tisto kar si nalimal od konkurence je isti bruh. Mazda, kot da ima zadevo iz AliExpressa gor napopano, Seat in Megane imata podobno žalost )Megane še malo bolj kar se tiče zaslona avdio naprave), tudi Astra je isti šmorn.
Dizajn sredinske konzole je isti šmoren vsepovsod. Srednja do pretežna žalost, če smo iskerni, težko bi rekel da je nekaj ultimativen bruh in ultimativen vau...
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Kaj to pri Mazdi potem že na končni destinaciji tablico nabijejo? Bruh.
Astra, Megan in tisti ostali francoz pa sorry, ni neke bistvene razlike v dizajnu sredinske konzole... Vsak ima kakšen feler. Če ti pa digitalni merilniki niso všeč je pa tvoj problem, meni so pa analogni pase. Pa zato ne tulim da so ostali bruh, tako kot ti.
Vsak ima svoj okus. Ampak ti pa vsiljuješ lastnega ostalim.
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Nekaj o Astri bi popravil. Meni noben senzor ne piska brezvee, vedno je za to razlog, ali trava, ali pločnik, ali dvignjena medkolesnica na makedamu. Sem pa bral da znajo mlahave tablice motit. Moja ima očitno dovolj trden okvir. Zna pa motit glasnost senzorjev. Zadnji so še posebej glasni, pa tudi izklopili bi se lahko, ko je avto v leru.
Navigacija res nima slovenskega glasovnega vodenja, vendar vselej prikazuje potrebno smer na dispeju med števci. Lahko pa enostavno nastaviš jezik na angleščino, pa je. Kar je tudi pametno, ker takrat delujejo glasovno opravljanje, v stilu "call ImeŽene". Upgrade me jezi, kot verjeto nekaj lastnikov drugih znamk. Ne vem pa kako ima uprejde rešena konkurenca. Jaz čakam na kak hek, če ga bom sploh dočakal.
Table za naselja bere vse, in temu primerno kaže omejitve na sredinskem zaslonu. V teh pol leta kar lastnim avto, nisem polagal pažnje kako je s križišči, kjer bi se naj omejitev nehala. Ampak verjentno je neka logika, a ne, sicer bi kazal eno omejitev vse dokler ne prebere naslenje, kar pa ni res (toliko sem vseeno opazil)..