SE XPERIA X1

guardy

Guru
3. avg 2007
8.495
1.080
113
Obišči stran
Kar se uporabniške izkušnje tiče, se strinam, da je iPhone špica. Ampak kaj ti to pomaga, če ne moreš dati gor TomTom, Garmin XT...
WM platforma pa je le že veliko let zunaj in je zato tudi ogromno softwera na voljo.

Hm, ni čisto tako. Problem je v tem, da Apple ne dovoli, vsaj ne zaenkrat, kake uporabne rešitve. Obstajajo pa že, od Goomita:

Več slik pa v albumu
wink-1.gif

EDIT: software in karte so pa od i-go

Nazadnje urejeno:

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.501
769
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Glede Xperie so me malo razocarali... Na predstavitvi v Zagrebu niso imeli niti dummyja za pokazat... na CeBITu pa so imeli samo daummyje razstavljene... za delujoc primerek sem spraseval... pa so rekli, da ga nimajo
frown-1.gif
...

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Kako pa ti ves kaksno ohisje ima X1 in kako je sestavljen?
smirk-1.gif

Očitno ne razumeš angleško ker ce bi razumel bi prebral da je ohišje kovinsko.

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Se vedno ne vem od kje ti infoti kako je sestavljen? Ker je kovina je pa spica?

Malo si preberi komentarje iz predstavitve tistih, ki so telefon držali v roki. In nisem še slišal da kovina škripa. Polek teg pa SE ni Nokia ki dela ohišja kvalitetna kot kinder jajcka. Danes držal v roki P1, pa je presenetljivo neprimerno bolj kompaktno skup naret kot N95, to je ze umglaublich kaka je kvaliteta N95 ohišja glede na to da je to njihov top model.

MorphX

Zelenc'
13. okt 2007
4
0
1
Njihov top model je 8800 Arte
wink-1.gif
Glede izdelave tiste umetnine pa nimam kaj rečt. N serija je slabša tudi od E serije, tako da se tukaj cilja na povsem drugo populacijo.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.501
769
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
>> Malo si preberi komentarje iz predstavitve tistih, ki so telefon držali v roki. In nisem še slišal da kovina škripa.

Sem ga imel v roki...resda nedelujoc primerek (ali dummy), ki so ga imeli na CeBITu... in se mi ni zdelo, da bi bil nevemkako super duper narejen... Sploh pa je treba pocakat najprej na prave info, kdaj sploh pride... Nekje se govori, da letos (sicer resda sele proti koncu leta)... drugje se da prebrati, da sele drugo leto...

Ce bi bil v prodaji danes, potem bi se nekako razumel vso to evforijo... se pa bojim, da bo nekako podobno kot z vso P serijo dosedaj... ko se koncno zacne prodajat, je ze ponavadi zastarel in je zanimiv samo se nekaterim pravim privrzencem SEja ... tudi cena pove svoje... ker se pri operaterjih zelo hitro pojavi med "akcijskimi" artikli z nizjo ceno, da sploh prodajo zaloge
smile-1.gif
...

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik MorphX pravi:
Njihov top model je 8800 Arte
wink-1.gif
Glede izdelave tiste umetnine pa nimam kaj rečt. N serija je slabša tudi od E serije, tako da se tukaj cilja na povsem drugo populacijo.

8800 je prestižni model, ampak jaz bi rad imel telefon ki ima funkcije od N95 in kvaliteto izdelave od 8800 Arte. Tega pa ni za dobit...

Se pa strinjam z JEST da X1 bi mogu zdaj prit ven in bi bil res zanimiv telefon, do takrat ko pa bo X1 v prodaji pa bo ze dosti drugih telefonov predstavljenih - verjetno iPhone 2, Nokia S60 Touch...