Danes sem se po enem mesecu vracal domov z dvema letoma nazaj z dopusta..., zadeva me je konkretno razkurila, tako, da sprasujem, se kdo misli, da so SLO soncki med najbolj razvajenimi? V dveh povezanih letih je bilo skupno cca 10 SLO mladih druzinic, govorimo o Pia, Nal, Maj, Gal, Taj-ih, torej trocrkovnice, do cca. 10 let, pomebnost starsev raste z manjso domiselnostjo pri izbiri imena - no zdaj pa k problemu - najbolj so joakli "nasi", Pia, cda. 5 let je se posebej izstopala, od skupno 14 ur na povezanih letih, se je drla 10 ur na ves gobec, ker je oci rekel, tako, mami pa tako, nihce pa ji ni znal pojasnit zakaj je morski pes zelvico pojedel na infotainmet predvajani risanki, en Taj me je pa 4 ure butal v naslon, ker mu oci ni znal v 4ih urah razlozit, kako se avion nardi...
Naj povem, da je bilo v treh vrstah pred menoj nekaj mamic v hidzabih s po tremi mulci, od novorojenckov do 6,7let, vsaka zase je zrihtala v dveh minutah vse svoje... sem sam gledal, od ostalih normalno vzgojenih, po izgledu EU otroci, ni nihce pisnil..., tole kar se pri nas vzgaja, bodo sami debili...
Naj povem, da je bilo v treh vrstah pred menoj nekaj mamic v hidzabih s po tremi mulci, od novorojenckov do 6,7let, vsaka zase je zrihtala v dveh minutah vse svoje... sem sam gledal, od ostalih normalno vzgojenih, po izgledu EU otroci, ni nihce pisnil..., tole kar se pri nas vzgaja, bodo sami debili...