Citat:
Uporabnik zabar pravi:
Pa kaj vam tukaj ni jasno!?
Greš na Piso, najdeš pač plac, za katerega bi rad izvedel, kdo je lastnik, klikneš gor, potem pa desno na i, kjer ti pokaže številko parcele in lastnika, pa naj je to občina ,država, sosedov Francl al pa sam Jezus....
lepo da se....Citat:
Uporabnik KStoner pravi:
pa kaj je s tabo???
piso je ok, če je njegova občina noter.
če je ni, imaš še ostale opcije...ki sem jih napisal.
ti narišem v autocadu, archicadu, corelu,...na roke s svinčnikom???
se vdam....
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Nič ne bo iz tega, so na našem koncu to imeli sicer motokros, pa so mogli spokati, kljub temu da je bilo privat.
Kaj praviš, če bi jaz prišel k tebi na dvorišče in si postavil en fajn poligon za motokros? Kaj meniš, na podlagi katerega zakona bi se moral spokat dol?Citat:
Uporabnik woofer pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Nič ne bo iz tega, so na našem koncu to imeli sicer motokros, pa so mogli spokati, kljub temu da je bilo privat.
ojla
mene pa sicer zanima zakaj so se morali spokat? oz. kateri zakon so kršili, če so se vozili na privat zemljišču oz. parceli ??
lp
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Kaj praviš, če bi jaz prišel k tebi na dvorišče in si postavil en fajn poligon za motokros? Kaj meniš, na podlagi katerega zakona bi se moral spokat dol?Citat:
Uporabnik woofer pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
ojla
mene pa sicer zanima zakaj so se morali spokat? oz. kateri zakon so kršili, če so se vozili na privat zemljišču oz. parceli ??
lp
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Uporabnik woofer pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
ojla
lp
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
jaz sem ga našel (podatek o lastnikuna PISO) dočim ga na nepremičninah gov. ni več.
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
po svoji parceli se lahko voziš gor pa dol... zakaj ne?! Sam mislim, da ne smeš preurejat.... kopati, navažati zemljo.. delati hribe, ravnati hribe..... pa vznemirjanja ne sme biti. No, vznemirja se pa že iz faušije, če ne drugega..
Citat:
Uporabnik kajn pravi:
lahk de si ze izvedel, sam se da kar simp tu narest:
Tle poiščeš parcelo in kataster
zemljevid
Tle pa pogledas kdo je lastnik, se pa mores registrirat, traja 2 min
zemljiška knjiga
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik kajn pravi:
lahk de si ze izvedel, sam se da kar simp tu narest:kj
Tle poiščeš parcelo in kataster
zemljevid
Tle pa pogledas kdo je lastnik, se pa mores registrirat, traja 2 min
zemljiška knjiga
Na GIS sem našel parcelo in njeno številk, format xxx/yy tudi KO sem našel.
Potem se prijavim na eZK in kliknem na "Redni izpis iz zemljiške knjige", potem pa imam na opcijo iskanje po ID ali po ID znaku. Ampak pri obojnem nimam sreče, ker mi javi napako da je napačen vnos, torej xxx/yy ni OK.
Katere podatke iz GIS moram vnesti v eZK ?