To bo prednost do prvih smrtnih žrtev, ko se bo našel pametnjakovič, ki bo reševal svet, zraven se bodo pa še mediji prislinili.Prepozno videl, teh 125ccm skuterjev imas kar nekaj in celo na zalogi. Pa še prihajajo, ne rabiš se bati za dobavljivost. Honda pcx in suber cub z klasičnim menjalnikom in avtomatsko sklopko, piaggio medley, aprilia ima novega "terenskega" s piaggio mašino.
Največja prednost je poleg primestnega prometa na šiht izogibanje kolon. Ljudje iz slovenije ne vedo, da iz LJ do doma (recimo 20-30km) izven LJ na siht in iz njega potrebujemo tudi 1-1.5h. Tja plus toliko nazaj.
Se pravi da prideš iz šiške do domžal rabiš 1.5h potem pa imaš samo še 1h do murske sobote za predstavo. S temi skuterji odpadejo čakanja.
To bo prednost do prvih smrtnih žrtev, ko se bo našel pametnjakovič, ki bo reševal svet, zraven se bodo pa še mediji prislinili.
To pomoje samo za "mlade voznike".Če kaj razumem te še vedno čaka teorija in vožnja, da dobiš izpit A1.
Za pravi A1Če kaj razumem te še vedno čaka teorija in vožnja, da dobiš izpit A1.
Bo vsaj naravna selekcija, a tebe je fotr v vato zavijal, ko si bil majhen? Zakaj bi pa delal izpit, ce ne rabim motorja, peljal sem dovolj, ko sem bil mlajsi brez izpita. Ocitno ste samo slovenci zabiti, da ne morejo skuterji laufati kot po 3/4 evrope, spanija, italija tebe kap zadane ob prvem vecjem mestu, ko te v kroziscu prehitevajo skuterji hkrati ob obeh straneh.To bo prednost do prvih smrtnih žrtev, ko se bo našel pametnjakovič, ki bo reševal svet, zraven se bodo pa še mediji prislinili.
Za polni A1:Kaj moraš naredit zdej če imaš VELJAVNO B kategorijo in še polno ostalih da dobiš ta do 125ccm?
A se bo dalo zmenit, da plačaš pa mir?Za uporabo A1 na obnočju Slovenije:
Min 6 ur vožnje
Seveda nisi razumel mojega komentarja…Bo vsaj naravna selekcija, a tebe je fotr v vato zavijal, ko si bil majhen? Zakaj bi pa delal izpit, ce ne rabim motorja, peljal sem dovolj, ko sem bil mlajsi brez izpita. Ocitno ste samo slovenci zabiti, da ne morejo skuterji laufati kot po 3/4 evrope, spanija, italija tebe kap zadane ob prvem vecjem mestu, ko te v kroziscu prehitevajo skuterji hkrati ob obeh straneh.