To so zabil Auslenderji, v normalnih razmerah kar šiba.Ležem ni blo včeraj ampak v četrtek. En faking četrtek pa cela AC okol barja zabita do dreka in vse ostalo.
To so zabil Auslenderji, v normalnih razmerah kar šiba.Ležem ni blo včeraj ampak v četrtek. En faking četrtek pa cela AC okol barja zabita do dreka in vse ostalo.
Nimamo motorja od fotra na voljo, tak da samo babo tišimo.a se kej vozte al se sam bab tisite?
Nč posebnega. jest sem z 400 (35 KM) in dva na mopedu obrnil celo bivšo jugo, madžarsko, češko, slovaško avstrijo, če bi mel cajt bi se še na nordkapp skoču. mam namen še bolgarijo, romunijo in nord kapp, ampak najverjetneje z Harleyem.am, jaz sem bil v mostarju za vikend... 1300km... pa ne s 125... ampak s 300 pa je blo prov dobro...
Đisus kak zaspan sajt je tole..a se kej vozte al se sam bab tisite?
Ja sej, jaz sem bil s 27hp... Ne, bi sel dlje, sam sem sam to naredu zaradi casovnih okvirju... 2 dni pac. Drug mesec pa racunam romunijo za 6 dni... 450 do 500 km na dan...Nč posebnega. jest sem z 400 (35 KM) in dva na mopedu obrnil celo bivšo jugo, madžarsko, češko, slovaško avstrijo, če bi mel cajt bi se še na nordkapp skoču. mam namen še bolgarijo, romunijo in nord kapp, ampak najverjetneje z Harleyem.
Je pa lepo dol, vredno izleta, tudi z mopedom.
Ne se preveč repenčit, ker se lahko tudi ti kot šiptar kmalu znajdeš pred kakšno takšno pisarno.V kranjski UE in pred njo, enormne količine šiptarjev in drugih jugovičev, ki se prerivajo in kregajo zaradi vrivanja pred pisarnami za delovna dovoljenja... Groza kam smo prišli.
Ti si pa mujo... Glede na to, kar si napisal... Lahko si tudi kaj drugega, samo, zakaj žališ?Ne se preveč repenčit, ker se lahko tudi ti kot šiptar kmalu znajdeš pred kakšno takšno pisarno.
Danes v UE dvignil izpit z vpisano kodo.
Ne žalim, ampak sem povzel besede avtorja zapisa.Ti si pa mujo... Glede na to, kar si napisal... Lahko si tudi kaj drugega, samo, zakaj žališ?
Nova kartica.To si dobil novo kartico al so na to dodali?
Si bil med tisto čredo, mogoče?Ne se preveč repenčit, ker se lahko tudi ti kot šiptar kmalu znajdeš pred kakšno takšno pisarno.
Ja no pri tvojih letih ..51? bi blo cudno, da bi se zanaso na fotra in njegov motor.Nimamo motorja od fotra na voljo, tak da samo babo tišimo.
Vozimo, 4000+ km letosĐisus kak zaspan sajt je tole..a se kej vozte al se sam bab tisite?Poglej priponko 56998
Ta mali verjetno pozna Ljubljano.Pa reče potem tamali sproti ko gresta, me še v fitnes v Bežigrad pelta.
Po čem sklepaš, da jih imam 51?Ja no pri tvojih letih ..51? bi blo cudno, da bi se zanaso na fotra in njegov motor.
Moji so pa moji in napisani name