Realno gledano je oboje s stroškovnega vidika “luksuz”. Ceneje prideš čez, če že obstoječi avto voziš.Vse je res dokler ne vržeš eur na mizo.
125 je 3500
300 je 6500
Izpit za 125 bo tudi 3x majn.
Ne, ni. Sploh če si v kakšni vasi doma brez javnega prometa. Dejstvo je, da ne boš nikoli prinesel notri vseh stroškov skuterja z nižjo porabo. Gledano strogo s stroškovnega vidika.realno gledano je tudi obstoječ avto luksuz. imaš lahko avtobus in kolo.
Ampak ker ne gledamo realno imamo še eno prdalico, da se nerabimo jebat s parkingom, da ne zgubljaš tolko časa v gužvi in podobne zadeve.
Nimaš predračuna?
A se ti zajeb….? Vprašaj ga, če razume pomen are in mu povej, da če ne, naj se pozanima pri odvetniku. Če ne bo cena, kot je na dokumentu, ti bodo vrnili 2 jurčka, ne pa samo aro. Pa še tvojega odvetnika plačali, če bo treba.Vprasal sem jih kako kaze z dobavo in so rekli, da ne vejo tocno, ker naj bi proizvajalcu manjkale dolocene komponente ter da so vmes podrazili za 200€ in da ce mi ni ok mi vrnejo aro..
Veljavnost ponudbe do 16.3.....
Ni tako preprosto, če se ne zmenijo:A se ti zajeb….? Vprašaj ga, če razume pomen are in mu povej, da če ne, naj se pozanima pri odvetniku. Če ne bo cena, kot je na dokumentu, ti bodo vrnili 2 jurčka, ne pa samo aro. Pa še tvojega odvetnika plačali, če bo treba.