In pol se vprašamo.. Kdo pogreva preteklost .. Kdo živi v preteklosti da ne more it v prihodnost itn..
In pol se vprašamo.. Kdo pogreva preteklost .. Kdo živi v preteklosti da ne more it v prihodnost itn..
Najboljš da jim svetujemo, da srp, kladivo in zvezdo zamenjajo z domobranskim znakom
Predlagaj SDS. Oni so dali jugoslovansko zvezdo na svoj plakat.Kaj pa če se - pazi to - nebi uporabljalo nič od tega?
Predlagaj SDS. Oni so dali jugoslovansko zvezdo na svoj plakat.
Vaša t.i. zmaga ni samo vaša, četudi si jo lastite. Tudi tebi predlagam da prebereš članek iz Mladine, ki sem ga linkala.FAIL. Glede na namen plakata kjer se praznuje zmago nad zvezdo je tam dejansko smiselno postavljena za razliko od srpa, kladiva in zvezde na majicah pripradnikov sodobne politične stranke.
Kdo tukaj nabira politične točke na račun njih?Daj ne bluzi, debata gre o uporabi totalitarnih simbolov. Fcking ekstremni levičar "nedojemljiv".
Vaša t.i. zmaga ni samo vaša, četudi si jo lastite. Tudi tebi predlagam da prebereš članek iz Mladine, ki sem ga linkala.
Nova 24TV sami sebe imenujejo Prvi v službi resnice.mi lahko kot laiku pojasniš zakaj recimo Nova24TV nazivaš kot prvo resnico oz nekaj v tem stilu (se mi ne da iskati tega tvojega preimenovanja), se iz medija ne bom rekel da glih norčuješ, amapk ko ga kdo nalima gledaš na njega "zviška", sama pa recimo limaš članke iz Madine, in jih zagovarjaš kot kredibilne, objektivne itd....
Nova 24TV sami sebe imenujejo Prvi v službi resnice.
In ja, Mladina je kljub vsemu svetlobna leta bolj kredibilen medij od tistih v lasti SDS.