Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Že to mi pri ženskah ni jasno, da si gredo toksine vbrizgavat...da zgledajo kot lutke...da pa obstajajo moški, ki si vse skupaj vbrizgavajo v testise????? Narobe svet....mah vse skupaj je že čista neumnost, kaj ljudje ne delajo za nek lepotni ideal in kar narekujejo mediji..... 😣😣😣😔😔😔😖😖
Jaz scrotoxa ne rabim, da bi imel gladko kožo. Dovolj je, da narazen stopim in teža napne kožo. Ta efekt s pridom koristim pri britju saj prav tako zgladi kožo na obrazu.
Citat: Uporabnik piagolo pravi:
Jaz scrotoxa ne rabim, da bi imel gladko kožo. Dovolj je, da narazen stopim in teža napne kožo. Ta efekt s pridom koristim pri britju saj prav tako zgladi kožo na obrazu.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.