Scania v Berlinu na božičnem sejmu

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

SeriousSam

Pripravnik
2. jun 2009
839
3
18
Multikulti Tanja pravi, da so izkušnje samo pozitivne:

tf1a.jpg

še isti dan pa:
tf2a.jpg

Ko je protestirala proti "tehničnim oviram":
milan-kucan-kotnikova2.jpg

Nazadnje urejeno:

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
ksz...

tega sranja bo še več. Begunci so zdaj v nemčiji, a so ugotovili da to ni obljubljena dežela, da ni služb, če pa so, so slabo plačane (za nemške razmere) in napol suženjske.

Jaz še vedno pravim: vsak k svojim. Beguncev ne rabimo in tudi za njih je bolje da ostanejo kjer so in morda probajo kaj spremeniti tam.
saj sploh služb ne iščejo. Mogoče redki. Mama Angelca pa ne more sprejeti dejstva, da nekdo mori, medtem ko jih oni lepo sprejmejo.
bonk.gif

Ja.. tega sranja bo vsaki dan več. Kje je naslednja tarča??

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Zvečer je foptv kontaktiral duhovnika iz Berlina, našega, ki je povedal, da je on čutil , da se bo nekaj tam zgodilo in da se je izogibal že nekaj časa tistega placa.
jaz sem čutil da bodo 100 let nazaj onega v bosni poknili
bonk.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.769
6.756
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik SeriousSam pravi:
Multikulti Tanja pravi, da so izkušnje samo pozitivne:

tf1a.jpg

Itak
Očitno je prespala pouk zgodovine
S to razliko da so se jih do sedaj branili z vsemi možnimi sredstvi. Sedaj pa jih kar vabimo medse. Nekomu se je res skisalo.
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Ni prespala- samo ubogljivo trobezja naprej tisto, kar rečejo šefi v Bruslju..možnost pa je, da je tudi toliko glupa, da verjame, kar je napisala.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.025
113
ksz
Teoretično bi lahko sprejeli migrante. Praktično pa ne gre, ker ljudem, ki bi jih sprejel, bi moral dati na voljo delo in še marsikaj. Tega pa v EU ni dovolj. Namestitev migrantov v neke centre, kjer pa nimajo ne prave zaposlitve in prave prihodnosti je pač tempirana bomba. Zato je bolje držati migrante bližje domu in jih čim je mogoče vračati v okolje od koder so.
Seveda pa ne mislim, da podobnega dejanja ne bi lahko naredil kleni Nemec ali Slovenec ali Poljak. Vendar je delež ljudi, ki imajo tako bolezen, da bi to naredili precej manjši kljub (zaenkrat) večjemu številu ljudi.

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Citat:
Uporabnik retro pravi:
kot sem omenil je slika bila sneta iz TVITERJA in je bila priložena zraven izjav o tem dogodku, torej če sem zgrešil sam se je tudi tisti ki jo je najprej naložil, se pa strinjam da ne gre skupaj zima in leto ,... na žalost ..

Zdej, si pa naredu nekaj, kar je na tem forumu prava redkost. Da si priznal, da si zajebal. Evo ti ga na. In si ostal priseben, kljub mojemu podjebavanju.

Ti nazdravim s kuhanim vinom, sam da pridem do štantov.
nahrung002.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
ksz
Teoretično bi lahko sprejeli migrante. Praktično pa ne gre, ker ljudem, ki bi jih sprejel, bi moral dati na voljo delo in še marsikaj. Tega pa v EU ni dovolj. Namestitev migrantov v neke centre, kjer pa nimajo ne prave zaposlitve in prave prihodnosti je pač tempirana bomba. Zato je bolje držati migrante bližje domu in jih čim je mogoče vračati v okolje od koder so.
Seveda pa ne mislim, da podobnega dejanja ne bi lahko naredil kleni Nemec ali Slovenec ali Poljak. Vendar je delež ljudi, ki imajo tako bolezen, da bi to naredili precej manjši kljub (zaenkrat) večjemu številu ljudi.
467716-post_slo.gif

SeriousSam

Pripravnik
2. jun 2009
839
3
18
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Ni prespala- samo ubogljivo trobezja naprej tisto, kar rečejo šefi v Bruslju..možnost pa je, da je tudi toliko glupa, da verjame, kar je napisala.
Kučan tudi uboga šefe v Bruslju, ker je šel protestirat proti "tehničnim oviram"?

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Citat:
Uporabnik retro pravi:
kot sem omenil je slika bila sneta iz TVITERJA in je bila priložena zraven izjav o tem dogodku, torej če sem zgrešil sam se je tudi tisti ki jo je najprej naložil, se pa strinjam da ne gre skupaj zima in leto ,... na žalost ..

Zdej, si pa naredu nekaj, kar je na tem forumu prava redkost. Da si priznal, da si zajebal. Evo ti ga na. In si ostal priseben, kljub mojemu podjebavanju.

Ti nazdravim s kuhanim vinom, sam da pridem do štantov.
nahrung002.gif

nahrung002.gif
od kuhanega pijem samo čaj, Lp .

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.025
113
Proti takim "tehničnim" oviram sem tudi sam. Razen, če država dovoli, da vsak lastnik po svoje ogradi svojo lastnino. Pa močno dvomim, da lahko v Lj postaviš okoli svoje parcele žičnato ograjo, ki jo povrh kosiš še bolj izjemoma. In po gorskih travnikih...
Mislim, da je v Sloveniji dovolj ljudi, ki iščejo službo in bi lahko fizično varovali mejo. Konec koncev nebranjena tehnična ovira ni resna ovira. Vzame pač nekaj minut, da se gre skozi. Nekdaj so bile meje brez tehničnih ovir čisto spodobno zaprte z graničarji.
Potem je tu še čuden postopek nabave, povsem primerljiv z MB radarji, le da v tem primeru ni uličnih protestov (ker pač ni politične sile, ki bi to zagnala)...

SeriousSam

Pripravnik
2. jun 2009
839
3
18
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Kakor vem, Kučan ni europoslanec ampak penzionist..
smirk-1.gif

Torej se je samostojno odločil podpreti vilkomerje. Je to boljše ali slabše kot Fajonka?

@Pepe: se strinjam - ograje v tej obliki in na teh mestih nimajo nikakršnega namena - razen PR.

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.769
6.756
113
pri taščici
Te tehnične ovire niso nič drugega kot metanje denarja stran in ... mejo varovati kot smo jo znali še 25 let nazaj ( da ne pišem 60) in verjemite da se bodo izognili slovenije.

Itak pa imam občutek da gre trenutno vsaj nekaj 100 ljudi dnevno preko slovenije ilegalno. Mogoče celo s tihim blagoslovom organov ki bi morali to preprečiti.