sataraš

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
torej, v hladilniku imam en kup domačih paprik pa tut neki paradižnika se najde. In ker sem trenutno v precejšnji stiski s časom, pride tale sataraš precej prav. Mate kakšne predloge, kako ga naredit bolj zanimivega, katere začimbe dodat itd? Lahko tudi kakšna druga varianta s paprikami? So pa tiste manjše, tko da kakšno filanje ipd odpade.
 

girisan

Pripravnik
3. sep 2007
525
18
18
Začini ga z mesom...
cheer.gif


Jest ga delam skoz s puranom al pa pšancom (čeprov sm ljubitelj svine). U glavnem najprej nardim paco za meso (ki ga predhodno narežem na male koščke ) iz zenfa, petršila, česna pa mal soli in popra. Popečem meso. Ko je meso popečeno ga poberem iz ponvice in dodamo zelenjavo (čebula, paprika in paradajz). Zelenjavo fajn popražim ter dodam meso in pelate. Glede začimb pa sam dodajam: curry, ostro papriko, česen, peperončino pa uno pikantno vegeto.

Prov lačn sm ratov... Dons bo sataraš za južno
cheer.gif
 

westie

Fizikalc
3. jun 2008
1.753
1
36
113
jst ga bom mela danes za kosilo jummy
grin1.gif
ne dodajam nobenih začimb, le feta sir vmešam na koncu

jaz te male paprike uporabim še tako, da jih prepražim in dodam česen - vegi kosilce. če jih imam pa veliko, jih pa vložim in so ful dobre
 

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
hm, meso odpade (vegi.press). No, bo pa komu drugemu recept prav prišel
smirk-1.gif


Pa ne vem, a se sam men to zdi, al je sataraš boljši, ko en dan odstoji?
rolleyes-1.gif