Samsung Galaxy S3

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Originalno v Ebaxu Kranj

neoriginalnih ne kupuj

pa da se ne boš tako zajebal kot sem se jaz, ko sem kupil novo baterijo in šele potem ugotovil, da mi v bistvu baterijo prazni nenehen prenos podatkov - ko sem le-tega zabremzal z Juice defenderjem, mi tudi še stara baterija drži juhuhu časa

kako ugotoviš to? izklopi prenos podatkov in poglej graf porabe baterije čez tri ure
smile-1.gif
ampak to itak veš

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Hvala obema za info, res bom najprej preveril kaj kuri baterijo, ker v ženinem telefonu se lepo napolni, in njena v mojem tudi.
Lahko tudi da je kaj narobe s polnilci, ker ponoči sem jo polnil in je iz 60% padla na 3%, torej jo je nakaj še dodatno praznilo.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Pridi k meni po uno novo, jaz nimam zdaj kaj z njo
bonk.gif

najprej sem pa mislil, da so mi v ebaxu staro prodali oziroma neoriginalno, sem potem celo nalepko dol odlepil po navodilih z youtuba in ugotovil, da je original
zmaga.gif

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Saj po moje tudi pri meni ni kriva baterija. Bom stestiral čez vikend da vidimo kaj je res ... mogoče je pa cahen da bo treba zamenjati telefon ..
tongue-1.gif

Flash

Pripravnik
5. dec 2009
575
2
18
Eden je zgoraj dal link do trgovine iz Kranja. Na sliki je baterija, ki ima napisano samo 1650 mAh...
Original ima 2100 mAh.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Citat:
Uporabnik Flash pravi:
Eden je zgoraj dal link do trgovine iz Kranja. Na sliki je baterija, ki ima napisano samo 1650 mAh...
Original ima 2100 mAh.

Verjetno je samo slika ob oglasu napačna.

Jaz sem novo prav tam vzel, original, 2100 mAh, vse tako kot je treba.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.665
6.525
113
Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
zmaga.gif

bodi resen.

kupi najcenejšo od kitajca na ebayu in rešen problem. še nikdar nobenih problemov ne glede na napravo.

originalna samsungova v s4 se mi je pa mirno napihnila in zraven poslala še elektroniko telefona k vragu. sicer so vse menjali v garanciji, ampak veliko pove, da je vseeno kje in kakšno baterijo kupiš. važno, da je poceni.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
Ja jst sem dobil zraven prov Garanciski list ker je baterija bila zapakirana v škatlico

Taka škatlica je bla
slika-baterije.png

Ko sem pa kupil baje original baterijo iz spletne strani Svetbaterij pa je bila zapakirana v vrečkico kot jo dobiš pri novem telefonu in brez bilo kake garancije in mi je po 1 mesecu šla v ku*** pa je bila cenejša kot sem pol dal za baterijo ki sem jo naročil prek tiste povezave ki jo prilimal zgoraj
wink-1.gif

Vsak naj sem sam odloči ki bo kupil al bo kupil original al pa kopijo
wink-1.gif

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Živjo, baterija ni kriva, izgleda da je problem v telefonu, nekje mora biti nek velik porabnik, ki ga ne uspem najti,izbrišem vse aktivne programe, vendar še vedno opazno pobira baterijo (sem pa danes pozabil odklopiti prenos podatkov in mi jo je pobiralo še hitreje.
evil.gif

Poleg tega mi original polnilec sploh ne polni, polni mi stari od "enke", avtopolnilec (original) in alternativni, ki imam priključenega v službi na comp preko USB-ja. Slednja dva polnita najhitreje ...

MaTejHo

Pripravnik
4. jul 2009
340
0
16
Jaz imam na mojem bivšem (sedaj ga uporablja oče) S3 težavo in sicer je nenadoma prenehal delovati GPS.

Sem naredil, factory reset, na novo flashal rom, zategnil vijake....Ker nobena od navedenih rešitev ni delovala, sem po youtube navodilih, telefon razstavil in kot je bilo omenjeno je bila oksidacija na predelu gpsa, sem očistil vendar gps še vedno ne deluje.
V aplikaciji GPS Test ni viden niti en satelit, tako da sumim, da je GPS mrknil.

Ima kdo kakšne izkušnje oz. predloge.

Vse ostalo deluje normalno.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
Galaxy S3 mini
Po vklopu mobilnih podatkov jih po parih sekundah sam izklopi. Števec/omejilec prenosa ni vklopljen.
Je imel kdo podobno težavo
confused-1.gif