Samsung Galaxy S3

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
No pa nadaljujmo temo o Samsung Galaxy S3,glede na to,da je prejšna zaklenjena.

samsung-galaxy-s3.jpg

pitastrudl

Pripravnik
13. jan 2014
40
0
6
Ljubljana
Obišči stran
zakaj ne bi samo pobrisal, kar je offtopic, in jo še 1x odpr? :s

Vglavnem, kolegu sem rootal nedavno, ko je imel še 4.1.2 in sem mu gor namestil omega v54, deluje brezhibno, tudi baterija dosti dlje zdrži.

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Ja res je.Če bi Moderator opravljal svoje delo ne bi do tega prišlo.
Potem pa zaklene eno najbolj vročih tem.
bonk.gif

Nazadnje uredil moderator:

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Ja res glede na to kako ga serjejo z updejti,knoxom,sd kartico...vprašanje če bo naslednji telefon še samsung.

dax

Majstr
22. maj 2012
898
1.935
93
S3 mi ne prepozna SD kartice. Kartica deluje normalno v ACE 2 in računalniku. Ve kdo, kaj bi lahko bilo? Je to povezano s težavami, ki se omenjajo zgoraj? Kartica je sandisk 8GB, na S3 pa je zadnja posodobitev (mobitel).

Lp

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Poskusi formatirat kartico,formatiraj jo preko telefona.Pazi s tem boš izgubil vse podatke na njej.Prej naredi backup.

dax

Majstr
22. maj 2012
898
1.935
93
Saj bi, pa kartica v telefonu sploh ni vidna, kot da ne bi bila vstavljena.

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Potem pa formatiraj na PCju,sigurno imaš kakšen adapter.Ko vstaviš kartico v telefon se pri nekaterih telefonih nanjo ponavadi zapiše ena datoteka LOST.DIR ki je potem kompaktibilna samo s tistim telefonom dokler se ne formatira in ustvari nova.
Včasih pomaga tudi večkratno vstavljanje kartice.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Ja, Samsung tako rešuje prblem, da ljudje v bistvu ne vedo zakaj bi šli iz S3 na S4 ali S5. Zaslon ni ne pri enem ne pri drugem bistveno večji, višja ločljivost pa se tudi ne pozna toliko, kot se je recimo pri prehodu iz S2 na S3. Velikost S3 je za te čase ravno prava, pri ostalih funkcijah (fotoaparat, hitrost procesrorja, IR, prstni odrisi itd...), pa tudi ni vredna dvakrat ali celo več kot trikrat višje cene (S3 se danes dobi novega za orenk manj kot 200eur, S4 je že enkrat več, S5 pa skoraj štirikratnik cene S3). In zato so ga naredili umetno zastarelega z prekinitvijo podpore.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Itak so te verzije androida postale irelevantne... v bistvu je 4.4 naredil več škode kot koristi, ko so ogromno stvari pozaprli, prinesel ni pa nič novega. Če imaš pa samsunga pa sploh ni nič novega ponavadi, izgledajo vsi isti, polni samsungove navlake.

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Če nisi mahnjen, da imaš zadnje modele in si ne puliš las, če nimaš zadnje verzije OŠ, je S3 še vedno zelo dober nakup, če imaš željo po Samsungu. Če si vešč rootanja /flashanja si ga lahko pa še dodatno prilagodiš. Bo pa tudi s 4.3 delal čisto ok, če nisi neki "super" uporabnik.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Ja, Samsung tako rešuje prblem, da ljudje v bistvu ne vedo zakaj bi šli iz S3 na S4 ali S5. Zaslon ni ne pri enem ne pri drugem bistveno večji, višja ločljivost pa se tudi ne pozna toliko, kot se je recimo pri prehodu iz S2 na S3. Velikost S3 je za te čase ravno prava, pri ostalih funkcijah (fotoaparat, hitrost procesrorja, IR, prstni odrisi itd...), pa tudi ni vredna dvakrat ali celo več kot trikrat višje cene (S3 se danes dobi novega za orenk manj kot 200eur, S4 je že enkrat več, S5 pa skoraj štirikratnik cene S3). In zato so ga naredili umetno zastarelega z prekinitvijo podpore.

Galaxy s3 for ever. Sedaj sem dal cyanogen gor, lahko instaliram update vsak dan :D... Pa tudi obnaša se kot drug telefon.

No vsaj 2 leti še, potem bo pa crknil verjetno.
tongue-1.gif

Nazadnje urejeno:

Flash

Pripravnik
5. dec 2009
575
2
18
Ze v 4.3 so marsikaj blokirali, da ne deluje vec, ce nimas rootan telefon...
stupid-1.gif
Ce bi se dalo, bi sel takoj nazaj na 4.1.2, je bil super.
Mislim, za telefon das 600€, potem pa se root dostopa nimas... Me zanima kako bi se to obneslo, da bi kupil nov PC in ti nebi dali gesla za admin dostop, ce bi ga pa slucajno shekal, pa bi ti sla garancija...
rolleyes-1.gif

MaTejHo

Pripravnik
4. jul 2009
340
0
16
Citat:
Uporabnik Flash pravi:
Ze v 4.3 so marsikaj blokirali, da ne deluje vec, ce nimas rootan telefon...
stupid-1.gif
Ce bi se dalo, bi sel takoj nazaj na 4.1.2, je bil super.
Mislim, za telefon das 600€, potem pa se root dostopa nimas... Me zanima kako bi se to obneslo, da bi kupil nov PC in ti nebi dali gesla za admin dostop, ce bi ga pa slucajno shekal, pa bi ti sla garancija...
rolleyes-1.gif

Tudi meni ni jasno kako so nas lahko tako napi....

Kakšna gonja bi bila, če bi kupil računalnik in ne bi smel odinštalirat prednaloženih programov.
Sramota je to za "odprt" sistem.