Citat:
Uporabnik pitastrudl pravi:
upajmo, da ne bo kitkat za s3 enaka polomija kot prvi 4.3 updejti...glede na to kakšna firma je sasmung si pa res privošči take neumne spodrslaje.
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Ja, Samsung tako rešuje prblem, da ljudje v bistvu ne vedo zakaj bi šli iz S3 na S4 ali S5. Zaslon ni ne pri enem ne pri drugem bistveno večji, višja ločljivost pa se tudi ne pozna toliko, kot se je recimo pri prehodu iz S2 na S3. Velikost S3 je za te čase ravno prava, pri ostalih funkcijah (fotoaparat, hitrost procesrorja, IR, prstni odrisi itd...), pa tudi ni vredna dvakrat ali celo več kot trikrat višje cene (S3 se danes dobi novega za orenk manj kot 200eur, S4 je že enkrat več, S5 pa skoraj štirikratnik cene S3). In zato so ga naredili umetno zastarelega z prekinitvijo podpore.
Citat:
Uporabnik Flash pravi:
Ze v 4.3 so marsikaj blokirali, da ne deluje vec, ce nimas rootan telefon...Ce bi se dalo, bi sel takoj nazaj na 4.1.2, je bil super.
Mislim, za telefon das 600€, potem pa se root dostopa nimas... Me zanima kako bi se to obneslo, da bi kupil nov PC in ti nebi dali gesla za admin dostop, ce bi ga pa slucajno shekal, pa bi ti sla garancija...