Ja sklepam po mojih dosedanjih dolgoletnih - 13 ali več letnih izkušnjah na Samsungih in preko 20 telefonih Samsung + še nekaj tablic. Tako da mislim, da je dovolj, da kakšno rečem.
Ne saj jaz sem že skoraj zadovoljen s telefonom. Ostajam zadovoljen Samsung uporabnik.
Sedaj po enem letu, ko se je že skoraj stabiliziral in že skoraj vse deluje kot mora pa ja ne bom hodil stran. Samo še ene par malenkosti poštimajo z updejti pa bo
Samo še baterijo poštimajo, da ne bo tako porazna, da bom upal it ven z manj kot 50%, da mi sabo ne bo treba nosit v vsakem žepu po en polnilc, pa potem še v avtu enega, pa v službi... Hvala bogu za hitre polnilce.
Pa da mi ne bo treba v službi ob malo večji uporabi trikrat priklopit na polnilec ali pa kakšne stvari delat, kar ob priklopljenem polnilcu.
Potem samo še zrihtajo s kakšnim updejtom, da mi ne bo med uporabo kamere zmrzoval, da bi bila malo boljša kvaliteta slik, ker je skoraj enaka ali slabša kot prej na Note10+.
Potem manjka še kakšen updejt, da mi ne bo treba na določenih lokacijah sodelavca prosit, če lahko pokličem z njegovega 3 leta starega Huaweia. Če hočemo pogledat kakšen posnetek ali oddajo mi šteka, ven meče, gledamo na njegovem Huaweiu.
Ok izgovori lokacija, operater...
To je pa že skorajda vse
Če dam 1,5k za telefon 512/16GB, ki "naj bi bil" best of the best, potem tudi pričakujem od njega brezhibno delovanje, ne pa da razen velikosti in nekaj malenkosti ni bistvene razlike, razen v ceni seveda. OK sedaj je ultra, kao note serija, kateri so dodali spen, v samem delovanju pa med posameznimi serijami z enakimi specifikacijami, govorim do serije S22 ni razlik.
Tako da ja jaz še vedno ostajam na Samsungu samo pač bo treba počakat še kakšen updejt, da bo res delal tako kot je treba
Vsem novim lastnikom S22 ultre pa želim še veliko updejtov, konec koncev ste dali jurčka ali več in se splača počakat in upat, da bo čimprej vse delovalo kot je treba.