Baterija fuc. Ne nikoli iti pod 10%Jaz opažam da ko pride baterija do 5%, se mi začne praznit nenormalno hitro...tudi če ugasnem vse aplikacije, se mi sprazni v roku 10minut
Baterija fuc. Ne nikoli iti pod 10%Jaz opažam da ko pride baterija do 5%, se mi začne praznit nenormalno hitro...tudi če ugasnem vse aplikacije, se mi sprazni v roku 10minut
Ravno zaradi baterije sem že pol leta nazaj prešaltala na iPhone-a... Ne priporočam več Samsunga nikomur, vsaj dokler bodo imeli take baterije...Kako pa ti pašejo trije silikonski iPhone ovitki na Samsunga?
Pa še ovitek iz tekočega silikona na iphona lepše sede.Ravno zaradi baterije sem že pol leta nazaj prešaltala na iPhone-a... Ne priporočam več Samsunga nikomur, vsaj dokler bodo imeli take baterije...
Jaz pa lih obratno odsvetujem Iphone... Mel iPhone 13 pro max in ga prodal po 7 mesecih uporabe itn..Ravno zaradi baterije sem že pol leta nazaj prešaltala na iPhone-a... Ne priporočam več Samsunga nikomur, vsaj dokler bodo imeli take baterije...
eno vprašanje, ko je glih govora o baterijah pri Samsungu.
Žena ima A54 starega par mescov in ji v avtu ko ga priklopi na usb vhod ne polni ampak se baterija prazni.
jaz imam Huawei P20pro pa mi normalno polni. seveda sva uporabila isti kabel.
Kaj ma to Samsung kake fore za polnjenje?
A 54 podpira tudi hitro polnjenje, ravno včeraj sem se spomnil na ta post in naredil screenshot polnjenja v avtu na serijskem usb-ju med uporabo AndroidAuta na katerem se vidi, da se telefon lepo polni v cca. 1uri vožnje.Tako je verjetno kriv usb v avtu in ne telefon.Moj Samsung S22 ima 4 načine polnjenja. Normalno, hitro, zelo hitro in brezžično polnjenje. A54 ima slabo baterijo, pa mislim, da podpira samo normalno polnjenje... se pravi cca. 4, 5 ur. Sploh če v ozadju tečejo še kakšni programčki, je čisto možno da se bolj prazni kot polni.
Druga stvar je ta, da če si priklopil na navaden USB vhod v avtu, je ta bolj švoh. Malo boljši avtopolnilec, ki ga priklopiš v vtičnico cigaretnega vžigalnika, pa omogoča dosti hitrejše polnjenje. Recimo kaj takega... imaš USB A in USB C možnost priklopa.
Poglej priponko 72749
A 54 podpira tudi hitro polnjenje, ravno včeraj sem se spomnil na ta post in naredil screenshot polnjenja v avtu na serijskem usb-ju med uporabo AndroidAuta na katerem se vidi, da se telefon lepo polni v cca. 1uri vožnje.Tako je verjetno kriv usb v avtu in ne telefon.
Poglej priponko 72771
Mogoče jaz. Piši mi v zsCe bi se kdo rad znebil 22, sem mogoce kupec.
Hmm jaz pa leto in pol kasneje tuhtam ce bi ga vzel.Da če bi bilo kje še za dobit S21 Ultra
Samo zdrekali so spet vse skupaj. Že res, da je nekaj izboljšav, a so šli spreminjati grafično podobo, nastavitve, dodali nekaj novih vsiljenih aplikacij, ki jih verjetno noben ne rabi pa še marsikaj. Vse to najbrž prinaša tudi nove buge.