Na zaklenjenem zaslonu klikneš na uro in se to odpre.
Steklo preverjeno deluje cellularline seveda je potrebno po namestitvi pocakati 24 ur da se segment kjer je senzor dobro uleze potem pa na novo registrirati prstni odtisKateri screen protector se uporablja na temu telefonu, da bo deloval senzor za prstni odtis?
O super. HvalaNa zaklenjenem zaslonu klikneš na uro in se to odpre.
Jaz sem našel samsung-good-lock-2-2-04-13.apk na https://drive.google.com/u/0/uc?id=1HMwk31IJkdEWP5kExG8KcjLDR80J8MNE&export=download in si ga instaliral. Nisem se ukvarjal s funkcijami, ampak ravno del z nastavitvijo glasnosti posameznih aplikacij mi pa dela BP.To poznam, samo zakaj ni opcije da se utiša, da preprosto izklopiš?
Še eno vprašanje: Pozna kgo to zadevo:
Se splača zajebavati z vpn-ji da si jo namestiš na telefon, ker je seveda dostopna samo v USA
Če se pri novem telefonu to dogaja ga kar na servis odnesi.Nisem bral vse teme, me pa zanima če ostali tudi slabo slišite, ko govorite s kom, pri meni ni šans, da se zunaj ob prometu ali pa ulici več ljudi pogovarjam, to je že tako ob novem telefonu, skratka prepotihem mikrofon, čeprav imam do konca.
Kako je pri vas?
men se zgodi, če uporabim star polnilecSe še komu to dogaja ko vtakne polnilec not? Sicer ni vedno, včasih se pa zgodi.
A si kako zaščitno steklo gor dal?Sem nastavil najbolj na glas in tudi naredil fr. Na odprtem je res slabo slišati, 20x rečem kaj kaj...Na ram2 je na okencku rekel da je res tak neki zadušen zvok ko je šel ven, ko je nesel dol na servis majstrom pokazat, pa da je ok, samo so bli v zaprtem. Hm...upam, da rešijo, ker res ni ok, telefon pa star 1dan, drugače res ne več samsungov, pa jih mam zmeraj.
Jaz imam tako samo stare polnilce. Od pixla2 in starih telefonovmen se zgodi, če uporabim star polnilec