ScreenKnight folijo.Katero steklo za ekran priporočate, da bo bralec za prstni odtis delal. Sem nabavil iz kitajske in ne deluje.
Hvala
to gre meni na k..., da so te nove naprave vse drugo, samo telefoni ne več. Sam velikokrat prečkam mejo, pa včasih rabi noro dolgo, da preklopi. Ali pa sem totalno brez vsega. Recimo bob preklopi full hitro na A1 HR. Telekom pa traaaaja, da najde pravega operaterja.
Zgleda, da odvisno od vetra al nekoga tam gor...
Sem šel v bosno, pa sem ročno izbral operaterja, vsaj 5min je trajalo, da jih je našel. Pa še ne smeš pustit, da se zaslon ugasne. Ga moreš skos božat... Imam Note9.
moja ima to folijo. Vidim, da ponujajo tudi steklo. samo je kar dragoKatero steklo za ekran priporočate, da bo bralec za prstni odtis delal. Sem nabavil iz kitajske in ne deluje.
Hvala
Naloži si aodNotify Pro, imaš kup nastavitev. Jaz imam recimo nastavljeno da aod deluje samo 5 minut po prejemu notification-a, ponoči pa mi aod izklopi. V glavnem must have app.Uh hvala. Cena je pa lepa
Še eno vprašanje: se da kako nastaviti AOD da naprimer je prižgan, ampak ko je telefon obrnjen z ekranom dol, da se ekran izklopi, da ga imaš v žepu, da AOD ne gori. Sedaj je nadležno da mi ponoči, čeprav je telefon obrnjen dol, AOD sveti, brez potrebe.
Tako je bilo na prejšnem telefonu...
Ali se da nastavit, da samo za skener gori ali, da se skener pokaže, ko telefon vzameš v roke?Naloži si aodNotify Pro, imaš kup nastavitev. Jaz imam recimo nastavljeno da aod deluje samo 5 minut po prejemu notification-a, ponoči pa mi aod izklopi. V glavnem must have app.
Tole vklopi:Ali se da nastavit, da samo za skener gori ali, da se skener pokaže, ko telefon vzameš v roke?
Men osebno full moteče, ker nikol v prvo ne zadanem skenerja.
HVALA!
V aodNotify imaš tudi nastavitev da 1x tapneš po zaslonu in ti pokaže aod (npr. uro) in fingerprint senzor.HVALA!
Sem pa šele sedaj videl, da double tap vklopi zaslon in ti tako pokaže skener, pa double tap tudi zaklene zaslon. Lift to wake pa koliko sem sedaj na hitro sprobal ni 100% zanesljiv. Že ta double tap je zelo dobra funkcija.
saj to me je prvo zanimalo. Samo sem potem odkril, da že v originalu dela skoraj enako. ni one tap ampak je double. Zaenkrat dovolj dobroV aodNotify imaš tudi nastavitev da 1x tapneš po zaslonu in ti pokaže aod (npr. uro) in fingerprint senzor.
Poglej priponko 57468
Je je. Ne govorit da ni, če ne znate nastavitMene moti, da ni tihih obvestil....v smislu, da se prikaže samo ikona v liniji za obvestila zgoraj, brez popupa....kot sem to imel na note 10
Mene moti, da ni tihih obvestil....v smislu, da se prikaže samo ikona v liniji za obvestila zgoraj, brez popupa....kot sem to imel na note 10