Da postane vroč ni napaka, ampak lastnost. Na youtube so že prve primerjave med snapdragonom in exynos. Ta pod obremenitvijo kar konkretno kuha.
In me je že minlo. Oko sem zdaj vrgel na xiaomi mi 11. Jutri je bojda eu launch. In zgleda da je huda zadeva
Samo komentar na tole:. Ko si enkrat not, si pečen. Postaneš njihova molzna krava. Naenkrat ti npr. postane samoumevno da slušalke stanejo 200€, ura 400€. Rabiš kabl za ajfona? 15€, za androida je 7€. In za japke rabiš ogromno kablov in adapterjev.
Ne pišem za kitajske noname kable, zato sem posebej poudaril Baseus. Le ti stanejo tam od 4 EUR naprej. Kupil sem jih vsaj 5, vsi BP delujejo in so pleteni, tako da se ne poškodujejo, ko jih zvijaš.Meni huawei health ni uspelo usposobit v polni funkcionalnosti na japki.
Pusti kitajske no name kable. To tak jasno da dobiš vse za 1€
Kabli in adapterji za apple eko sistem. Adapter na adapter, da to špila kot mora. Že samo če hočeš ajfon z novim mekom povezat rabiš adapter.
Ta sklopotanje je bil povezan ce se ne motim z fotoaparatom (z fokusom). Probaj pizgat fotic pa preveri ce se sklopota.
Dobiš jih tudi pri nas, v Telekomu se mi zdi in na Mimovrste. Samo je cena okrog 10 EUR. Zadeva je top, ker je kabel pleten in se prakticno ne more poškodovati, narejeni so pa priključki v nulo. Imam od iphone, usb C, micro-c kablov. Vse štima in priporočam. Najboljši je pa tisti, ki gre iz USB na 4 kable in dejansko 4 naprave lahko filam na enem USB priključku.baseus? nikoli slisal. amazon, ebay ali ?
Ne vem v katrem stoletju ti živiš ampak ko sem bil še na androidu sem že leta nazaj na SE live with walkman vse prenašal preko Airdroid programa. Kar se tiče appla edini adapter ki ga recimo da rabiš je lightening to 3,5mm jack za žične slušalke. No to rabiš na vseh gsm brez 3,5 mm jacka (mUSB ali usbC to 3,5mm). Naslednji adapter ki ga recimo rabiš je USB-C to usbA ali obratno USBA-USBC. To rabiš pri vseh telefonih ali pa imaš ustrezen kabel. Tak da tle razlik ni. Drugače pa prenos datotek preko WIFI. Iphone/ipad na mac in obratno je tukaj air drop. Zadeva o kateri lahko na androidu samo sanjaš, dela u nulo. Ipad/iphone to WIN in obratno pa icloud oblak in mega oblak. Recimo razne .docx, pptx, pdf in ostalo ko dobim v mailih namečem v mega.nz oblak in je v trenutku na vseh napravah. Scan dokumentov z native iOS aplikacijo Notes. Skenira vrhunsko, kot bi papir skeniral na skenerju in v trenutku imaš zadevo v brskalniku na icloud.com naslovu. Če hočeš rcimo filme v VLC nametat ima program itunes za žični prenos ali brezžični preko web vmesnika. Dela tudi OK. Nalaganje fotk, avtomatično preko i cloud. Ne vem o kakih kablih in ultra prenosih še sanjate. Kabel je samo še za filat. Še v avtu brezžični CP dela u nulo. Kar se tiče kitajskih kablov. Vsak je OK ki je MFI certificiran. Sam imam original in enih par od Aukey z ali ekspressa, niso bili pa poceni. Ko j bil na aliju še official aukey store so veljali okoli 8 EUR. So pa tisti žični, da se ne precvikajo. Vsaj 5 let že delajo BP.Meni huawei health ni uspelo usposobit v polni funkcionalnosti na japki.
Pusti kitajske no name kable. To tak jasno da dobiš vse za 1€
Kabli in adapterji za apple eko sistem. Adapter na adapter, da to špila kot mora. Že samo če hočeš ajfon z novim mekom povezat rabiš adapter.