Seveda so. Ampak če bomo hoteli S22, bo treba dati malo več kot za S21. Je bil pa S21FE vseeno dober nakup. Sem pa skeptičen tudi glede S22, malo primerjam z mojim S10e in nisem prepričan, če bi sploh menjal. Je sicer res, da ima moj telefon težave s konektorjem in ga polnim praktično le brezžično, ampak velikost je tamtam, resolucija ekrana tudi, foto je na mojem že dovolj dober. Pa ne vem, kaj je s prstnim odtisom. Malo sem se igral na S21FE in me tam ni prepričal. Pa na S22 je verjetno enak čitalnik? Poleg tega imam pa ta telefon povezan še z avtom in tudi ne vem, če S22 podpira brezstično odpiranje. Glede na vse težave me je menjava praktično že minila...
Primerjaš prednaročniško akcijo z akcijo kjer se hočejo znebiti zaloge stare serije mobitelov. Seveda da ne bodo enaki popusti.
To je res, ampak S21 FE je bil nov telefon. In so ga tudi dali v akcijo, ker je baje zmanjkalo ostalega...Primerjaš prednaročniško akcijo z akcijo kjer se hočejo znebiti zaloge stare serije mobitelov. Seveda da ne bodo enaki popusti.
Seveda je veliko resnice v tem kar si napisal, ampak pri vsem skupaj pa je (vsaj meni) najpomembneje, da poganjajo 20 in 21 FE 5G telefone tudi pri nas Snapdragon procesorji (v primeru S21 FE 5G model 888) in ne Exynosi, ki poganjajo vse ostale 20 in 21 modele pri nas v EU.S21 FE je "nov" mobitel le na papirju. Komponente so iz S21 serije in v določenih primerih (kamera, RAM) celo slabše kot pri S21 modelu. Z razlogom je cenejši in poimenovan S21 FE in ne S22 FE.
S21 FE ima dosti komponent iz S20 FE. Npr. fotič masta enak itd.S21 FE je "nov" mobitel le na papirju. Komponente so iz S21 serije in v določenih primerih (kamera, RAM) celo slabše kot pri S21 modelu. Z razlogom je cenejši in poimenovan S21 FE in ne S22 FE.
Seveda obstajajo samo folije. Zadnje čase se itak ne namešča več stekel.Zanima me, če se da kupit kakšno takšno zasčitno folijo tudi za S21FE? Ali je edina opcija zaščitno steklo? Ker ima moja telefon dosti v torbici in ima silikonski ovitek, ekran ni nič zaščiten... Enako me zanima, če obstaja kakšna zaščitna folija za kamere?
Oboje obstaja kot steklo. Polnilcev že dve leti ne dajejo zdraven.
Ženske, ki nosijo telefone v torbicah, si navadno omislijo ovitke v obliki denarnice, pa še za nekaj kartic je prostora.Včeraj nabavil ta telefon za mojo... So pa začeli fejst šparat... V škatli telefona samo telefon in kabel.. No, saj sem to tudi vedel pred nakupom.. Pri nakupu mojega S20 je na ekranu bila tudi zaščitna folija, ki je še danes na ekranu (po skoraj 2 letih... ). Zanima me, če se da kupit kakšno takšno zasčitno folijo tudi za S21FE? Ali je edina opcija zaščitno steklo? Ker ima moja telefon dosti v torbici in ima silikonski ovitek, ekran ni nič zaščiten... Enako me zanima, če obstaja kakšna zaščitna folija za kamere?
Saj ima kabel usb priključek ali pa novejši usb C na vsaki strani in vtakneš v stari vtič ali pa v računalnik.pa kaj je to fora? prodajo komplet, ki je neuporaben, ce ne dokupis tretje stvari.