Jst bi si Nexusa 4 želel predvsem zaradi clean AOSP roma, saj mi TouchWizz nikakor ne diši. Mi je pa SGSIII fizično kot telefon bolj ušečen, tudi možnost external MicroSDke se mi zdi pomembna prednost, ker dostikrat testiram kakšne rome in wipeam interni pomnilnik, razne slike, navigacija in backup mi pa ostane na kartici. No edino tale pentile AMOLED ni ravno perla, čeprav je resolucija kar huda, slika enostavno kljub višjemu ppi ni tako ostra kot recimo na iPad 4 in bi si iz tega vidika bolj želel IPS LCD. Mi je pa trenutno vseeno optimum SGSIII+CM10.1.
Kar se pa iPhonea tiče, pa je moglo bit s tvojim nekaj narobe. Sem imel kar nekaj časa iPhone 3G in nato štirico, pa še vedno v familiji rihtam 4ico, dve 4S in par iPadov, vse naprave Jailbrekane praktično od prvega dneva (ugavnem zaradi tweakov ala SBSettings, LockInfo, RetinaPad, ...) in z nobenim toliko problemov kot praviš. Edino od mame 4S se je enkrat odločil, da ne bo več funkcioniral na mobilnem omrežju, vendar so ga na servisu takoj zamenjali, brez vprašanj.
Kar se pa iPhonea tiče, pa je moglo bit s tvojim nekaj narobe. Sem imel kar nekaj časa iPhone 3G in nato štirico, pa še vedno v familiji rihtam 4ico, dve 4S in par iPadov, vse naprave Jailbrekane praktično od prvega dneva (ugavnem zaradi tweakov ala SBSettings, LockInfo, RetinaPad, ...) in z nobenim toliko problemov kot praviš. Edino od mame 4S se je enkrat odločil, da ne bo več funkcioniral na mobilnem omrežju, vendar so ga na servisu takoj zamenjali, brez vprašanj.