Ti imaš očitno ekstremno super mašino....Citat:
Uporabnik koliko pravi:
A je to mogoče ali pa se pri Samsungu delajo norca iz uporabnikov in kupcev v letu 2017 je možen nakup top tablice + telefona s samo 64 GB pomnilnika??? Moj stari apple ima 256 GB pomnilnika. Samsung Galaxy Note8 pa ne več kot 64 GB(v bistvu samo 51.1GB). Pustimo zdaj razširitveno mesto za kartice. Na kartice gredo samo določene aplikacije pa še to jih moraš znati prepričat, prosit molit, da tam tudi ostanejo in da ne pacajo sistemskega pomnilnika. Vi samo navalite na zastarelo tehnologijo....
Za nepismene:Citat:
Uporabnik koliko pravi:
A je to mogoče ali pa se pri Samsungu delajo norca iz uporabnikov in kupcev v letu 2017 je možen nakup top tablice + telefona s samo 64 GB pomnilnika??? Moj stari apple ima 256 GB pomnilnika. Samsung Galaxy Note8 pa ne več kot 64 GB(v bistvu samo 51.1GB). Pustimo zdaj razširitveno mesto za kartice. Na kartice gredo samo določene aplikacije pa še to jih moraš znati prepričat, prosit molit, da tam tudi ostanejo in da ne pacajo sistemskega pomnilnika. Vi samo navalite na zastarelo tehnologijo....
Citat:
Uporabnik RagnarZ pravi:
Naj ugnem, se en apple fan ki se cuti vpoklicanega da povelicuje Apple in v kos daje vse ostalo.telefon je top, bi ga takoj mel ce bi dejansko rabu tak telefon.
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
Kamera je še vedno slabša kot v Samsung S6, kjer je bila 16 Mpix in 16:9 razmerje. Res so bedni da dajo slabšo chip shit kamero v tako drag telefon.
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
In ja prav zaradi njega sovražim vse kar je na android osnovi pa je 2010 stal več kot zdaj stane note 8.
In zato niso vredni reply-ja. Ignore je rešitev za trole, idiote in debile.Citat:
Uporabnik kwa1 pravi:
zanimivo razmišljanje.....pixli določajo kvaliteto kamere....
če sem prav razumel....na predstavitvah je ravno kvaliteta kamere en večjih napredkov in adutov S7, S8, Note 8...
kolk so eni komentarji bedni
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Citat:
Uporabnik RagnarZ pravi:
Naj ugnem, se en apple fan ki se cuti vpoklicanega da povelicuje Apple in v kos daje vse ostalo.telefon je top, bi ga takoj mel ce bi dejansko rabu tak telefon.
Aha kje tukaj piše, da je note 8 na voljo z več kot 64 GB notranjega pomnilnika? Galaxy note 8 prednaročilo
64 GB jbi naj bil minimum za osnovne androide 128GB za middle class in 256GB za top androide. Potem mogoče potem bi spremenil mnenje o androidih.