Samsung Galaxy Note8

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
But, does it explode?
tongue-1.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.448
426
83
s tem da so nova razmerja stranic naredila velike telefone imo bolj uporabne, t.j ozje

tak bo tudi mate 10, 9-ka je pa se storasto siroka

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Jaz tudi mislim, da je bolj uporabno, vsaj zame, ki imam dosti mailov in zna biti nad tipkovnico več prostora. Trenutno sem na Mate8, ki je bil začasni nadomestek za lanski N7, ki smo ga morali vračati. Za mojo roko niti ni preširok, ampak se vseeno veselim N8 dizajna. Bomo videli kako se obnese, sicer pa jih ima že kar dosti izkušnje s S8 serijo in je slišati več pozitivnega kot negativnega glede novega razmerja.

kwa1

Fizikalc
12. jul 2013
437
33
28
mislim, da bodo prva mnenja po 15.9....vse do takrat so pa samo navdušenja pričakovalcev in godrnjanje zavistnežev....
cool-1.gif

no jaz ga že komaj pričakujem, in iskreno povedano veliko pričakujem glede na to, da je že sedmica bila "vrh"....sam pač smo jo morali vrniti....

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
A je to mogoče ali pa se pri Samsungu delajo norca iz uporabnikov in kupcev v letu 2017 je možen nakup top tablice + telefona s samo 64 GB pomnilnika??? Moj stari apple ima 256 GB pomnilnika. Samsung Galaxy Note8 pa ne več kot 64 GB(v bistvu samo 51.1GB). Pustimo zdaj razširitveno mesto za kartice. Na kartice gredo samo določene aplikacije pa še to jih moraš znati prepričat, prosit molit, da tam tudi ostanejo in da ne pacajo sistemskega pomnilnika. Vi samo navalite na zastarelo tehnologijo....
evil.gif

RagnarZ

Fizikalc
17. feb 2016
936
174
43
Naj ugnem, se en apple fan ki se cuti vpoklicanega da povelicuje Apple in v kos daje vse ostalo.
rolleyes-1.gif
telefon je top, bi ga takoj mel ce bi dejansko rabu tak telefon.

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
A je to mogoče ali pa se pri Samsungu delajo norca iz uporabnikov in kupcev v letu 2017 je možen nakup top tablice + telefona s samo 64 GB pomnilnika??? Moj stari apple ima 256 GB pomnilnika. Samsung Galaxy Note8 pa ne več kot 64 GB(v bistvu samo 51.1GB). Pustimo zdaj razširitveno mesto za kartice. Na kartice gredo samo določene aplikacije pa še to jih moraš znati prepričat, prosit molit, da tam tudi ostanejo in da ne pacajo sistemskega pomnilnika. Vi samo navalite na zastarelo tehnologijo....
evil.gif
Ti imaš očitno ekstremno super mašino....
bonk.gif

https://sl.wikipedia.org/wiki/Pomnilnik

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
evil.gif
Za nepismene:
Internal 64/128/256 GB, 6 GB RAM

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.049
3.564
113
41
Lj
Kamera je še vedno slabša kot v Samsung S6, kjer je bila 16 Mpix in 16:9 razmerje. Res so bedni da dajo slabšo chip shit kamero v tako drag telefon.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Citat:
Uporabnik RagnarZ pravi:
Naj ugnem, se en apple fan ki se cuti vpoklicanega da povelicuje Apple in v kos daje vse ostalo.
rolleyes-1.gif

Glej še vedno se ima samsung za TOP proizvajalca androidov, v svoj top telefon vtakne minimum od minimum spomina, ceno pa nabije na maximum od maximuma. Si kar predstavljam kako bo zadeva tekoče delovala prvi mesec, potem pa ko naložiš par aplikacij pa bo štekala, kot šteka moj prazgodovinski samsung galaxy S II. In ja prav zaradi njega sovražim vse kar je na android osnovi pa je 2010 stal več kot zdaj stane note 8.

Aha kje tukaj piše, da je note 8 na voljo z več kot 64 GB notranjega pomnilnika? Galaxy note 8 prednaročilo

64 GB jbi naj bil minimum za osnovne androide 128GB za middle class in 256GB za top androide. Potem mogoče potem bi spremenil mnenje o androidih.

In ja iskal sem zamenjavo za apple, ker želim nekaj kar od časa do časa šteka, te spravlja ob živce ITD. Apple je dolgočasen, ker deluje vse brezhibno in hitro tudi po enem letu.

kwa1

Fizikalc
12. jul 2013
437
33
28
zanimivo razmišljanje.....pixli določajo kvaliteto kamere....

če sem prav razumel....na predstavitvah je ravno kvaliteta kamere en večjih napredkov in adutov S7, S8, Note 8...

kolk so eni komentarji bedni
bonk.gif

Scorp84

Pripravnik
5. jan 2009
466
3
18
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
Kamera je še vedno slabša kot v Samsung S6, kjer je bila 16 Mpix in 16:9 razmerje. Res so bedni da dajo slabšo chip shit kamero v tako drag telefon.

Od kje tebi, da ima slabso? Ce mislis, da je vse v pikslih, se hudo motis. Ima dve kameri, s tem da ena zaradi zaslonke, zajeme vec svetlobe v slabih pogojih, kot s6. Pa tudi opticni zoom ne gre spregledati.

NoteThis

Fizikalc
25. sep 2013
519
174
43
Citat:
Uporabnik koliko pravi:

In ja prav zaradi njega sovražim vse kar je na android osnovi pa je 2010 stal več kot zdaj stane note 8.

Te je leta 2011 en grdo nategnu, ali pa res ugodno dobiš note 8 - drugače kar si napisal ne drži...sem imel S2 leta 2011 pa nisem plačal niti blizu 900€...

Nazadnje urejeno:

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Citat:
Uporabnik kwa1 pravi:
zanimivo razmišljanje.....pixli določajo kvaliteto kamere....

če sem prav razumel....na predstavitvah je ravno kvaliteta kamere en večjih napredkov in adutov S7, S8, Note 8...

kolk so eni komentarji bedni
bonk.gif
In zato niso vredni reply-ja. Ignore je rešitev za trole, idiote in debile.

Upam, da BB drži besedo in bo do konca tedna pri hiši ter nato še kaj zapišem.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.764
5.913
113
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
evil.gif

Tvoj stari apple?????? Samo sedmica ima 256G.

Drugače pa ima tudi Note 8 na voljo 64/128/254GB, ravno toliko kot tvoj "stari iphone".

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.764
5.913
113
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Citat:
Uporabnik RagnarZ pravi:
rolleyes-1.gif

Aha kje tukaj piše, da je note 8 na voljo z več kot 64 GB notranjega pomnilnika? Galaxy note 8 prednaročilo

64 GB jbi naj bil minimum za osnovne androide 128GB za middle class in 256GB za top androide. Potem mogoče potem bi spremenil mnenje o androidih.

Če Telekom ne ponuja več kot 64G potem še ni rečeno da ne obstaja.
http://www.samsung.com/global/galaxy/galaxy-note8/specs/