Čakaj... folija ni steklo, in folija je bolj namenjena praskam kot zaščiti pred lomom. Govorim o tempered glassu. Jaz teh stekel že leta ne uporabljam ker ne lomim telefonov, za tiste mikro praske se mi pa gladko j***, mati pa bi sigurno brez teh stekel zlomila 2 displaya na sezono, jebatga pač nima odnosa do stvari
Jaz sem takrat nabavil prvo serijo S8 takoj ko je prišel ven in je ta "virtalni" gumb kar lepo štekal (ni mi vedno prijel) in sem moral včasih 2x stisnit da je prijel. Verjamem pa da je to zdaj urejeno tako softwersko kot hardwersko. Drugače pa če si navajen na cigl je super telefon, priporočam. Prav tako pri Samsungu MOČNO pogrešam funkcijo "double tap" to wake up kar imajo skoraj vse znamke samo ta posran Samsung nima. Malo butasto je pri S8 npr. ko ga imaš na nočni omarici ponoči in ga hočeš v temi odkleniti da moraš točno iskat tisto točko kjer se telefon odklene, če pa imaš fizični gumb ga pa najdeš s prstom in je tako hitreje... skratka tukaj bi bil double tap dost bolj praktičen.Jp jp, se razumemo. In bolj kot gledam razmerja price/performance bolj ga zmaga S8, ki se mi zdi super nakup za cca.500€. Edino upam, da ne bo tudi mene zj3bu tist gumb, ki sem ga prav tako kar navajen
Malo butasto je pri S8 npr. ko ga imaš na nočni omarici ponoči in ga hočeš v temi odkleniti da moraš točno iskat tisto točko kjer se telefon odklene, če pa imaš fizični gumb ga pa najdeš s prstom in je tako hitreje... skratka tukaj bi bil double tap dost bolj praktičen.