Samsung F480

kocka

Pripravnik
18. sep 2007
446
12
18
Ga mam, sicer nisem ga še kaj dosti testiral. Fajn zadevica zdaj, ko sem ga flešal z najnovejšim firmware. Prej (T-mobile) je bil bruh, vse štekalo. toliko zaenkrat.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
si ga flešal sam ali so ti ga na servisu. sem slišal da je postopek dokaj zapleten
confused-1.gif

MUC

Majstr
4. sep 2007
1.751
108
63
ksz

Ali morda kdo ve, če je možno spreminjati kaj želiš v hitrem meniju (srednja tipka).
Zanima me tudi, kako se določi ali bo budilka zvonila če je telefon ugasnjen ali ne?

Hvala!

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Telefon je kvalitetno izdelan. Ni nekega škripanja ali občutka plastičnosti. Odziven je zadovoljivo (zadeva je še izboljšana pri M8800). Čisto luškan in uporaben telefonček. Če ciljaš proti touch screen telefonom, ena izmed boljših izbir.

MUC

Majstr
4. sep 2007
1.751
108
63
Sorry, ker nisem odgovoril na vprašanje v tvoji temi - telefon imam dober teden in sem z njim zelo zadovoljen. Touchscreen je zelo odziven, vse deluje kot mora. Morda mu manjka malo več personalizacije (npr, da bi zmanjšal fonte v imeniku, da nebi prikazoval zraven številke ampak samo ime, itd. Če ne potrebuješ GPS in Wi-fi potem je to prava izbira..

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Ma ta telefon je drugač čist Ok, če ti je všeč touchscreen. Mal je počasen(kompliciran), samo taki so vsi teli tanovi - kakšna stvar bi bila lahko narejena malo bolje, recimo klicanje, greš v imenik, potem moraš klikniti gor v okence za ime, pa črko pa okej pa potem še po imeniku gor pa dol... no ni toliko komplicirano kot se sliši
tongue-1.gif
Vibra je močna če imaš v žepu telefon čutiš vibro stoposto.

Jaz ga drkam cele dneve pa mi zdrži 3 dni baterija. Uglavnem men je dober, padel mi je na tla z mize na ploščice, potem sem ga pa še brcnil ponesreči - brez praske. Edino za igrice nevem kako delajo na tem telefonu, nimam pojma??? Ker ni nobenih tipk.

ČE te pa kaj tako zanima pa vprašaj
smile-1.gif

LP

Sokol92

Pripravnik
3. sep 2007
46
0
6
Jaoooo, men ni pa tale telefon čisto nič všeč, iskanje po imeniku, zgrešeni in ostali klici je rez katastrofa. Tisti bližnice so plus (pa ne vse), ne morš jih sam urejet po želji. Batarija drži dva dni, povprečno govorim 45 min na dan, pa neki malga koledar uporabljam.

No povrhu vsega mi pa kar prekinja klice - oz, je vse skupi nemo, pol pa rabim 10× klicat nazaj da mogoče prikličem klicočega. Nevem mi ni preveč všeč. Bo probu še upgrade nardit mo vidl če bom to prekinjanje odpravu.

Mi je pa telefon oblikovno simpatičen.

A mate vi kaj podobne težave?

LP

Sokol92

Pripravnik
3. sep 2007
46
0
6
A mogoče kdo ve kje bi dobu oz. kakšen/kateri FW dajejo na samsung servisu na te telefone. Ker danes sem jih klical in so mi odgovorili, da težave z prekinjanjem izginejo.
Sicer sem že sam zamenjal FW, ampak ni nič boljše. Dal sem pa FW paket gor z imenom F480XEHE1.
Prosim za pomoč, če mi zna kdo pomagat.
Hvala!

LP!

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
TULE poglej katera je najnovejša verzija.
Pa še prevedena stran z google translate (nekateri stavki so malo bolj smešni ampak bistvo boš razumel).... KLIK

Nazadnje urejeno:

Sokol92

Pripravnik
3. sep 2007
46
0
6
Hvala, že prebral in se iz te strani nauču FW menat. Zdej sem probu F480XEHF3 , bomo vidl če bo še težil z prekinjanjem.
Šeenkrat hvala!

LP!

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Joj jst cel dan drkam po telefonu, pa mi zdrži 3 dni, sam res sigurno 6ur na dan čaprkam po njemu. PA prekinja mi tudi nič ne??? Razen ko se peljem v LJ pa tam okrog torovega mi crkne, sam to zarad omrežja. Samo mi crkujeta in mobitel in tušmobil, samo simobil mi tam ne prekine zveze.

Katero omrežje pa imaš?

Edina velika napaka na telefonu je tisto ko imaš zadnje stike, ko se kar poveča okenček in vidiš samo zadnja dva stika, ko pa potegneš z prstom čez, se pa pomakne za 5 imen - obupno, samo se navadiš
tongue-1.gif

Ma za en evro dobiš težko boljši mobitel
tongue-1.gif

LP

Sokol92

Pripravnik
3. sep 2007
46
0
6
Ne ni omrežje. To pa vem ker se pokličem z drugega mobilca in mi lepo zazvoni 3× - 4× pol pa samsung neha zvonit in mi napiše neodgovorjen klic, dočim klicatelju (drug mobilnik) še kar lepo zvoni, kot da se Samsungu nebi nič naredilo lol. Med tem pa iz samsunga vrnem klic nazaj klicočemu (kateremu še kar zvoni - tisti zvok ko nekoga kličeš) in se mi normalno oglasi, seveda da on na drugi strani sploh neve, da sem jaz že vmes vrnil klic. Sem pa testiral z večimi telefoni. No upam da ste razumel kar sem napisal.

LP!

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
No jaz sem ga tudi včeraj kupil bratu. Zaenkrat je navdušen in vse dela kot mora. Posodabljat FW pa ne "upam", da ne bi kaj zaj...
grin1.gif

Men se tud dopade telefonček. Odzivnost je super, kavliteno je sestavljen (pokrovček baterije sem komaj dol dobil, napram Nokii 6120c, kjer sam od sebe pada dol
bonk.gif
). Baterija pa bo tudi njemu zdržala vsaj tri dni, čeprav se dost igra z njim.