Samsung B7330 OmniaPRO

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Mene pa zanima ce je ze kdo imel probleme z izginjanjem WI-fi ikonice v managerju? Normalno zadevo povezem v WI-FI potem pa mi kar na 1x ikona zgine in morem zadevo izklopit in nazaj vklopit , da lahko spet urejam povezave.

Zanima me še nekaj, rad bi izklopil da se nikoli ne povezuje na splet preko providerja, ampak zgolj takrat ko je povezan na wi-fi. ker me nikoli nic ne vpraša, pač uporabi katerokoli možnost je pač na voljo...pa še števca prenešenih podatkov nisem našo da bi vido kaj se dogaja...

je kdo že uredil te zadeve?

lojtra

Pripravnik
6. jul 2008
60
1
8
Pozdrav. Punca si lasti omnio pro, pa me zanim, kako najdeš gps zadevščino? Nekaj sem gledal, pa nič našel, do navodil pa še nisem prišel. Kje bi pa našel kako se kaj celotna navigacija gor postavi? Hvala lepa in lep pozdrav.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Booo...meni je wifi vedno lepo prikazan....samo povezavo na internet mi skozi ven meče pa ne vem zakaj..gre prepočasi...sumim ,da je nekaj narobe ali pa je kaj narobe postavljeno...morem najt nekoga ki jo ima da probamo na isti lokaciji.

Za navigacijo bom javil ko mi sosed zrihta garmina pa bomo dali gor...pa bom napisal postopek.

alter01032010

Pripravnik
1. mar 2010
300
0
16
Za nastavitve maš tukile:

Start (menu) ---> Settings ---> 6 Connections ---> 0 more ... ---> 2 Enhanced GPS settings

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
no pri meni je enako, ko nekaj časa s telefonom ne delam se potem začne na novo povezovat in pri tem izgubi povezavo. Tak da morem potem spet izklopit pa vklopit zadevo. včasih pa celo zgine ta možnost pod wireless managerjem.

Ko se že menimo tudi o GPS, je kdo že namestil gogle maps? No meni lepo deluje, samo ne najdem pa nikjer možnosti kjer bi disejblal povezovanje na net, preko simobila. Je komu to že uspelo?

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Ej...eno vprašanje....kako vam dela vibra...meni ko zvoni in vibrira skupaj je vibriranje tako dolgo daa znoriš...a se da prilagodit dolžino vibriranja?

Doma sem rešil povezovanje s tem da imam neprekinjeno vklopljen wifi na gsmu...pa mi se povezuje le na domace omrežje...če pa ga prav ni pa na simobil...tako da ko vidim uni E grem kar v nastavitve prekinit povezavo.

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Hojla!

Jaz imam nastavljeno na "Zvoni z vibriranjem" in mi 1x na dolgo zavibrira in mi potem začne kar zvoniti, s tem da istočasno zraven na dolgo vibrira.
Imaš pa tudi varianto "Zavibriraj in nato zazvoni", ko ti mislim da 2x na dolgo zavibrira in potem začne zvoniti brez vibre.
Mogoče se dobi kakšna aplikacija za zvonenje in vibro na netu, samo je jaz, žal, nimam časa poiskati... cajtnkriza.press
bonk.gif

Mene pa že od vsega začetka mede ena druga stvar glede zvonenja in sicer da mi prvih par taktov telefon zvoni tiho, potem pa se naenkrat zvonenje poveča na normalno glasnost. Je pri vseh tako ali samo pri meni?
sprasujem se.gif

Lep pozdrav, pa
roza.gif
!

srssen

Pripravnik
Izključen uporabnik
31. mar 2010
39
1
8
tmin
jst mam to omnio b7330, ma nekaj mi ni jasno...a ta telefon ma zaslon na dotik al ne ???

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Hojla!
jezen.gif

Še nekaj... Rada bi spremenila način zvonenja pri opomniku. Želeno melodijo sem skopirala v mapo Windows, kjer se nahajajo vsi alerti, jo spremenila v .wma, restartala telefon, pa mi med Other sounds še zmeraj prikazuje alerte, ki so že po defaultu notri.
13.gif
Tnx vnaprej!

Lep pozdrav, pa
roza.gif
!

gurenc

Zelenc'
16. okt 2010
1
0
1
kar se googlemaps tiče - zadeva je takšna, da se mora vedno povezati z omrežjem, ker sliko prenaša sproti. če se hočeš tega rešiti, potem je ena od variant trekbuddy. zemljevide pa potegneš z googleak programom. ampak potrebuješ malce vztrajnosti in poskušanja. meni še ni povsem uspelo, teorijo pa sem za silo osvojil. skratka, da se, ampak ... precej igračkanja. poišči na spletu, je veliko od tega napisanega.

tisto, kar mi gre pri tem telefonu počasi že resno na živce, je avtomatsko zaklepanje. ali moram imeti štirimestno geslo in najkrajši čas 1 minuta, ali pa ročno zaklepanje (držanje tipke). no, po naravi sem len in do sedaj sem imel samo najcenejše telefone, ki pa so začuda to funkcijo vsi imeli. ima kdo kakšno rešitev? kakšen program za naložit? ma ko bi se vsaj tistega gesla znebil, bi nekako morda tudi pristal na najkrajši čas ene minute. čeprav je to čisto preveč za avtomatsko zaklepanje.