Šamponi & geli za prhanje

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Šampon keune, linija hair care, za mastne lase (zelen znakec). Ostalo je poraz (probal že svašta, ni boljšega od tega), gel pa kar pride v trgovini, ponavadi vsaj dva ali tri različne.

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
za lase just(šampon + neke kapljuce, ker preverjeno zgostijo lase). gel za tuširanje pa kar mi v tistem trenutnku diši
smile-1.gif

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
Za lase uporabljam Loreal Expert serijo. Sicer ni najbolj poceni (10 eur tamala flaška), je pa prva liga. Edini, ki mi je pomagal pri mastnem lasišču

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
@ malcomX; Sej, kej takega bi mogl še za punce narest, kkšn tak izredno poživljajoč tušgel (Nivea fitness gel je sicer unisex, ampak ni nevem kaj, pa Afrodita ma tudi nekaj takega sam mi smrdi
crazy1.gif
...) A ma ful moški vonj, ker če nima bi js to enkrat kupla pa sprobala v čem je keč? Nisi edini k ga hvališ namreč...

Nima moškega vonja. Zadeva je nabita z vitamini in magnezijem in še čem.
Diši pa kako ti naj rečem, ne diši žensko moško, ampak športno, recimo kako ti diši redbull,
moško al žensko? No tako je s tem. Lahko ga komot ženska uporablja, ker ti koža ne diši preveč,
ker zadeva ni parfumirana kot kak palmolive, ampak je dejansko skoncentrirana na premagovanje mačka
oz. bujenje v mojem pirmeru uporabe
smile-1.gif
Diši pa tako da bi ga dol goltal. 2,5€ stane pa ga je ene 3 dl not.

Anamarija

Pripravnik
23. jul 2007
799
0
16
38
Šampon od Alverde žajbljevega, je najboljši za razdraženo lasišče, ampak je sranje, ker imam dolge blond lase in mi jih izsuši, zato rabim še kup balzama. Gele za tuširanje imam pa najraje take, ki imajo obstojen vonj pa da so hranljivi (Kneipp npr.
cheer.gif
).

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Za lase uporabljam Vichy proti izpadanju las (jah staramo se), mi je všeč in deluje, samo malo je drag..

Za prhanje je doma skoraj cela kolekcija od AXE..od snake pill-a do ........

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Za lase Schauma za barvane lase:

colour_shine_03.jpg

Za telo nujno oljni ali kremni geli, izogibam vse vsakim "fresh" zadevam, ker so preveč agresivne za mojo kožo in jo izsušujejo...všeč so mi Dove oljni geli ali pa Palmolive kremni/jogurt/oljni geli:

dove-canada-bogo.jpg

produkt_milch_honig_detail.gif

mainvisual_creme.gif

palmolive-pure-cashmere-intense-nourishment-131x300.jpg

o0o0ki

Pripravnik
21. apr 2008
323
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik gas pravi:
Za prhanje je doma skoraj cela kolekcija od AXE..od snake pill-a do ........

Tale Axe Snake pill pa meni prav nič ne paše. Vedno ko sem se s tem šamponom stuširal, me je koža srbela in sem komaj zaspal
bonk.gif

Še pred kakšnim mesecem sem za pranje las uporablal šampon za lase "Recept", vendar sem imel po njem mnogokrat tudi imel prhljaj. Sedaj že 1 mesec uporabljam tako za lase kot za telo Nivea Sport in je boljše. Drgač pa so pr men Nivea al pa Axe šamponi za telo
cool-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Za tuširanje so mi najboljši šamponi od AVONA (granatno jabolko ter ...). Njihovih šamponov za lase še nisem preizkusil, dišijo pa obupno... Za lase pa drugače uporabljam že leta od VICHY (proti prhljajo) ampak jih je več vrst. Prvo sem vzel tistga za suho lasišče in mi je lase takoj zmastilo. Sedaj imam neko srednjo vrednost, nevem točno.. Za normalne do mastne lase... Nekaj takega... Je pa zelo drag in se dobi samo v lekarnah.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Naglfar pravi:
Šampon keune, linija hair care, za mastne lase (zelen znakec). Ostalo je poraz (probal že svašta, ni boljšega od tega), gel pa kar pride v trgovini, ponavadi vsaj dva ali tri različne.

Zakaj je ostalo poraz?

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Ne govorim za namenske šampone, ampak sem sprobal že svašta, od poceni head & shoulders in pantene, schauma, do dragih joico, john frieda, pa se mi še po vsakem mastijo lasje drugi dan po pranju. Zdaj ko je že toplo, se to še hitreje pozna.
Preveč pogosto pranje mi pa ne odgovarja, pa še dolgi lasje se dolgo sušijo ... Keune je ena a, operem v nedeljo, vidno mastni so komaj v četrtek.
wink-1.gif

avantgarda

Pripravnik
13. mar 2008
186
0
16
Kje pa nabavit ta keune , linija hair care za mastne lase (zelen znakec), šampon? Sem gledal v intersparu pa ga nisem videl. Al sem jaz slep al pa ga nimajo.

Theya

Pripravnik
13. okt 2007
136
0
16
ksz

Za lase fructis za barvane lase. To mava zato, ker je tale edini, ki mojemu naredi kodre, take kot morjo bit. Ostalo je kriza. Men pa tut čisto ustreza. Za tuširanje pa.. hmm trenutno pomoje Fa, honey and milk? al neki tazga, lepo diši. Šampone so bolj nežni vsi, ker kakšnih premočnih moja koža ne prenese- beri srbečica in podobno
frown-1.gif