Šamponi & geli za prhanje

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Kater šampon največkrat uporabite? Se vam je kakšna znamka posebej zamerila in zakaj? Kaj pričakujete od šampona (verjamem da punce drugo pričakujejo kot fantje)?

Gel za prhanje - enako! S katerim ste najbolj zadovoljni, s katerim niste bili in zakaj?

(Anketo lahko nardi Trust zarad mene)

LP
roza.gif

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Uh, jaz kar uporabljam Johnson's baby shampoo, ker si izredno pogosto umivam svojo dolgo grivo. Ta šampon pa je izredno blag
grin1.gif

Geli za tuširanje: Večinoma Nivea, za nalepš pa kaki prafumski geli

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Jaz pa ravno iščem NIKE gel za prhanje, pa ne najdem nikjer na netu. Diši pa po mentolu in je super.

Če kdo ve kje dobit bom zelo hvaležen.

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Že kar nekaj časa uporabljam Nivejin šampon za mastne lase. Prej sem dolga leta imela probleme s prhljajem, uporabljala Head&Sholders, se je prhljaj nehal, potem pa sem imela hitro mastne lase in sem po eksperimentiranjih in iskanjem pravega šampona končno naletela na to Niveo, ki mi zelo ustreza.

Gel za prhanje pa različno, všeč mi je, če diši, trenutno uporabljam neko rdečo Naomi Campbell, drugače pa vse od Niveje, Baleje, noname, samo da lepo diši, Puma, Adidas, Mexx itd. Všeč mi je tudi vonj nekega noname gela za tuširanje in mleka za telo, ki sem ga kupila enkrat v Italiji, in diši kot After Eight - čokolada in mentol
wink-1.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
Dobre reči za lase: L'oreal, Elseve, (pogojno še Schwartzkopf)...mogoče se še katera najde..vse ostalo je..... je prhljaj.

Kar se telesa tiče tma pa nima zadržkov..samo da je..sicer paše da je bolj gost (na nivoju) samo zame fizikalca je vse OK.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Js sm se teme spomnila, ker sem pred kratkim doživela eno "anekdoto" v zvezi s tem. Namreč, babi (ubistvu ni babi, ampak je tok blizu naše familje da jo js kličm babi kar ji je zelo všeč
grin1.gif
) sem zadnjič naročila, ko je šla zjutraj v trgovino (saj poznamo upokojence, vedno so prvi v trgovini) naj mi mimogrede kupi še šampon, naj pogleda spodaj v kopalnici kakšna je embalaža, jaz sem ravno delala zajtrk in nisem mogla it še dol... In mi reče ja seveda, in gre.
Pride nazaj, odloži cekarja in js začnem zlagat stvari ven. Kakšn šampon mi je prinesla? Afroditin litrski šampon za lase in telo z vonjem grozdja in meda
bonk.gif
( v kopalnici je bila embalaža H&S Classic clean in pa moja Fructisova zadeva za normalne lase 2in1). Jo vprašam, kaj je to kupila in mi reče, da je pogledala cene tega mojega, nakar je polico nižje odkrila tega ki ga je za cel liter za manjšo ceno (ja res, razlika celih nekaj 10 centov...) in je kar vzela tega. "Sej je zelene barve ko un, pa še diši po sadju"
Pa sm zavzdihnila in rekla okej, pač stari na to tko gledajo.

In wtf, presenečenje leta... tale litrski Afroditin je do zdej najboljše odkritje za moje lase !!!
cheer.gif
Ful nežen, diši za pojest - še par dni lasje dišijo po njem, ne rabim balzama... Kot tušgel še nisem poskusila, ampak pomoje zna bit kar v redu, ni pa lih fajn embalaža je kr štorasta sploh za kakšna potovanja ni niti pod razno.
No v glavnem, mislm da bo ta šampon kr neki časa na mojem seznamu. Sama ga ne bi nikol kupila, iskreno povedano sem vedno gledala tiste šampone "normalne".

Gel za prhanje mam pa najrajši in je zaenkrat najljubši Fruttini Cherry Vanilla, sledi mu Kanciljin Kokos 3v1, potem Dove Indulging, no pa tudi tale novi Fa s kakavovim maslom in kokosovim oljem je v redu.

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Za lase imam kakšen Fructis in Niveo za blond lase ali nekaj podobnega - sta mi oba ok. Imam tudi H&S, ki ga ponavadi nosim s sabo po dopustih, ampak tisto je bolj kriza. Zadnjič nisem imela balzama, pa sem si po H&S polomila 3/4 las. Komaj, da sem razčesala tisto zadevo. Tako da, porabim še ta liter H&S in ga ne kupim več. Drugače pa nimam nekih zahtev glede šamponov, komaj da vem, kaj obstaja.

Pri gelih za tuširanje pa je tudi meni pomembno, da so gosti. Morajo biti taki kremasti in se lepo peniti. Ne kot kakšni extra poceni, ki jih porabiš pol deci, da se enkrat stuširaš. Najraje imam Nivejine kremaste gele in pa njihovo olje za tuširanje. Raznih high end znamk ne uporabljam, ker mi ni všeč tekstura in ker ne maram, da mi pusti izrazit vonj, ki se bo potem tepel s parfumom.

3857830.jpg

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Axe antihangover (enini izdelek axa ki ga nisem in nebom skinil z mojega "must buy".

Zadeva trga gate, lomi vrate, vadi zube, nemorem opisat, najjači šampon na svetu, probla sem jih vsaj 50
po celem svetu, resnično je tale najboljši, mene dobesedno nabije z energijo. Pa še cena je taka da jih kupim kar 5
skupaj in se dobesedno polivam, strošim enega tedensko.

657160-2098494556_fc4a05b155.jpg

Priponke

• 657160-2098494556_fc4a05b155.jpg
    657160-2098494556_fc4a05b155.jpg
    21,6 KB · Ogledi: 329

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Učinek? Je kremaste teksture, z njim se je prijetno tuširati, ker ni tak "suh", ampak deluje bolj kot olje in malo se ga porabi. Diši mi tudi izredno lepo. Ga pa vedno zmanjka v Mullerju, tako da sem zadnjič vzela nek poletni sadni vonj, ampak je tudi tisti ok. Tekstura je enaka.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
@ malcomX; Sej, kej takega bi mogl še za punce narest, kkšn tak izredno poživljajoč tušgel (Nivea fitness gel je sicer unisex, ampak ni nevem kaj, pa Afrodita ma tudi nekaj takega sam mi smrdi
crazy1.gif
...) A ma ful moški vonj, ker če nima bi js to enkrat kupla pa sprobala v čem je keč? Nisi edini k ga hvališ namreč...

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ksz...

za lase uporabljam samo še Literam šampon, ne potrebujem ne balzama ne raznih mask, lasje v odličnem stanju in pospešena rast las
cheer.gif

za tuširat, še zaloga dove gelov, kšn od nivee,.... če sm pa pri dragemu, pa kr z njegovim Axom
evil.gif

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Ne najdem gela za prhanje, ki bi bil pakiran v vsaj pol litrski flaši
jezen.gif

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Citat:
Uporabnik Kibibi pravi:
V Müllerju imajo tudi litrska pakiranja.

Super, thanx, že letim nabavt
smile-1.gif
Samo upam, da nisi vidla kakšne zadeve za v banjo.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
no sem ravno prej še mislil napisat da največje razočaranaje zame pa je bil ravno Garnierjev Fructis...ker toliko prhljajo kot po njem dvomim da sem skupno kdaj imel..tako da..pri meni nikoli več. Že ko vidim zele flaškon se mi obrne.
grims-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ja kokr kermu paše
grin1.gif
recimo men je od H&S najbolš Classic clean, vsi ostali mi nardijo obupno srbeče lasišče in takoj se mi zmastijo, pa nimam problematičnega lasišča niti las.
Do zdej mi je bil najslabši šampon kokosov od Balee, najboljši pa (do tega zdej) Nivein Diamond Gloss in Fructis za normalne lase 2v1.

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Ziher ni za v banjo, sem tudi sama že kupovala litrske gele za prhanje za dober evro, dva v Müllerju.
wink-1.gif