samonapihljiva blazina

jello

Guru
22. sep 2008
10.172
3.883
113
Vecji shit od enojnega intexa je samo se dvojni intex. Tako da ja, ce bi bila cena 5 eur bi bil 5 eur predrag.

22. jul 2007
13.440
1.679
113
124
Za na plažo pod brisačo je vsaka dobra
wink-1.gif

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
lahko tudi poves zakaj. ker imam obcutek da samo spletne negativne komentarje berete brez da kdo stvar dejansko preizkusi. pomojem vas moti to da stane en dober six pack in se ne morete z njo pohvaliti pred pivskimi kolegi in sosednjim sotorom. poznam dobro samonapihljive blazine renomiranih proizvajalcev ampak edina prednost je, da so pac lazje, ker so namenjene prenasanju na ruzaku cesar pa se tukaj gor bolj malo posluzujete. bucoti.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Eni smo že marsikaj sprobali, in vsa sranja iz hervisov in merkurjev za manj kot 20 evrov niso vredna niti 2 evra. To da so ventili že po defaultu le naključno delujoči, pa sploh ne omenjam. Sam imam sedaj Outwella (x2) debelibne 7,5 cm in razlika je tako ogromna, da je ne bi opisoval. Kdor pa misli, da je kitajsko sranje za 10 evrov veliko boljši nakup kot pa nekaj za 50 evrov od renomiranega proizvajalca, pa naj izvoli, očitno česa boljšega sploh še ni sprobal, zdaj pa pametuje, kako je pir dražji od njegove blazine in se to hvali okoli šotorov. Zame je udobno spanje vredno mnogo več kot pa samo ena večerja za dva, ampak to boste nekateri cenili šele takrat, ko bo vas jebal hrbet.

Sulc

Fizikalc
22. avg 2007
956
148
43
To, da je po defaultu kitajsko sraje za 10 EUR slabše od produkta renomiranega proizvajalca za 50 EUR, ni nujno res. In velikokrat tudi ni res.

Kar se pa tiče spanja - jaz sem v mladosti po šotoru precej preležal na napihljivi intex blazini. Razen tega, da jo je bilo pametno vsak večer malo "dopihnit", nisem imel pripomb. Se mi je pa ta zadeva zdela vedno manj udobna in ko sem sprobal samonapihljive (imam nekih 4-5cm, firme niti ne vem, morda je renomirana
smile-1.gif
), je to kot drug svet. Meni predvsem paše, da je samonapihljiva enakomerno ravna - napihljive so zaradi notranjih povezav vse "hribčkaste". Dandanašnji imam včasih na izbiro tisto dvojno napihljivo blazino (kao neka nadomestna postelja), pa zaradi meni bistveno(!) večjega udobja izberem spanje na tleh na samonapihljivi. Če "pomotma" zaspim na napihljivi, sem zjutraj ves polomljen.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.025
113
Ne vem, kako bi tako blazino naredil dovolj trdo za spanje. Enkrat so me na enem obisku dali spat na napihljivo blazino. Sredi noči sem se raje odločil za parket. Ker je bila postavljena v hiši, me je tudi motilo, da šumela ob vsakem premiku. V šotoru to verjetno ni problem, ker spodaj ni parket.

jello

Guru
22. sep 2008
10.172
3.883
113
Nisem še videl intexa, ki bi zdržal eno sezono uporabe, pa da ga ne bi bilo treba vsak dan pumpat, ali pa je po nekaj uporabah izdihnil. Meni se je to zgodilo pri dveh, enostavno na enem "spoju" popusti kot bi ga zarezal z olfa nožem. Da ne govorim o tem kakšna gugalnica je vse skupaj če dva spita na enem. V glavnem, ni vredno tak shit nosit okoli tudi če ga dobiš zastonj.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
lahko tudi poves zakaj.

Glede na to, da kampiram že praktično od kar sem na morju sam nekako mislim da vem, da tele intex "postelje" niso vredne pol pi*** tolpe vode. So kar lepo nad mano povedali: spušča, se udira, bog ne daj da imaš dvojno in da se sosed premakne, predvsem so pa izredno mrzle, če slučajno nimaš sreče z vremenom... Da ne omenim da traja cela večnost da jo napihneš.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
ok... kaj torej izbrat za udobno spanje? tiste postelje so kej vredne??

moja blazina gre na reklamacijo, in ko dobim novo jo bo prodajalec raztegnil in napihnil. kako bi lahko preveril, če pušča? kakšen merilec za pritisk? a obstaja kej da se to preveri?