samonapihljiva blazina

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
kaksne mate vi kej izkušnje?

jest mam same slabe.

najprej sm mel cca 70x200, 5cm, pa mi je spustila, zdej mam 160x200, 10cm, pa mi tud nekje pušča al kaj jest vem... tavelko sem 1x ze zamenjal ker je nova puščala pri ventilu. v igluju so bili zelo preseneceni, ker se to naj nebi dogajalo.

zdej uporabljam tavelko, pa spet pušča. najprej je zdrzala ene 2 noci, pol sm jo dofilal, pa je spet zdrzala eno noc, vceraj pa samo še nekaj ur...

a mam jest tako nesreco da dobim same defektne blazine, al delam kej narobe?

zamasek seveda dobro zategnem ko jo nafilam... 😊

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.397
1.399
113
Kaj pa ce si prevec zategnil ventil. Jaz sem pri eni nasi cungalunga blazini to naredil in je pokrov rahlo pocil. Posledica - pocasno puscanje blazine.

alfabet

Fizikalc
17. jan 2014
1.122
4
38
Firma?

Sem imel dve noname in sta obe začeli puščati. Zadnji 2 leti imam Outwell in je mir. S tem, da je v uporabi cca. 30 dni na leto in jo stalno vozim v avtu.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Kupiš trangoworld in spiš. To je moj 8-9 letni user experience.

467716-post_slo.gif

S tem, da imajo v iglusportu doživljensko garancijo. Meni so jo po nekje 8ih letih menjali, ampak je bila res kot nova, spustilo pa je lepilo...

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Povem vam odličen način za ugotavljanje luknjic v blazini in njihovo krpanje v vodo vlijte malce večjo količino čistila za posodo-cet- in jo vlijte v ročno pršilkos katero poškropite blazino ki jo najprej malce bolj napihnite z svojo sapo, kaj kmalu boste opazili balončke na mestu kjer izhaja zrak, krpam z pikico ali dve dvokomponentnega lepila -ne cianokol!,

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.083
5.655
113
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Kupiš trangoworld in spiš. To je moj 8-9 letni user experience.

467716-post_slo.gif

S tem, da imajo v iglusportu doživljensko garancijo. Meni so jo po nekje 8ih letih menjali, ampak je bila res kot nova, spustilo pa je lepilo...
2444510-lutkananaduvanje.jpg

Priponke

• 2444510-lutkananaduvanje.jpg
    2444510-lutkananaduvanje.jpg
    51,7 KB · Ogledi: 722

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.921
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Tole ali nekaj podobnega, pa te boli patak tudi če ponoči naliva na polno: http://www.merkur.si/prosti-ca...or-cot-postelja
Izkušnje starega mačka (soseda v kampu), ko nas je na Lošinju pralo kot pri norcih. Menda se je dec zbudil, ko mu je voda, ki je tekla pod šotorom, začela dvigovat roko ki mu je visela dol
hysterical-1.gif

Imamo tega kar nekaj... koristimo na vajah v tujini, ko spimo v šotorih. Čez to da večina še samonapihljivo blazino tako, da je to le dodatek in ne alternativa. Oboje skupaj pa vzame že kar nekaj prostora.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Tole ali nekaj podobnega, pa te boli patak tudi če ponoči naliva na polno: http://www.merkur.si/prosti-ca...or-cot-postelja
Izkušnje starega mačka (soseda v kampu), ko nas je na Lošinju pralo kot pri norcih. Menda se je dec zbudil, ko mu je voda, ki je tekla pod šotorom, začela dvigovat roko ki mu je visela dol
hysterical-1.gif

Tole niti pod razno ni primerno za spat... ker se pogrezne in potem je jeba roko met kako drugače kot ob telesu. pa da bi na temule spal kako drugače kot na hrbtu si tudi ne predstavljam.

PS: imam eno tako za čez dan
grin1.gif

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
hysterical-1.gif

Tole kar si nalepil je ok, ce si tetraplegik kjer vecino dneva preždiš na hrbtu. Za kul spanje v kempu ali kot poceni nadomestna postelja se odlično obnese napihljiva postelja. Recimo tlele za 13eur. http://www.merkur.si/prosti-ca...-99x191x25-siva
Na tem spis skoraj kot doma v postelji. Ampak ni za pohode z ruzaki in ostale podvige.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:

Tole kar si nalepil je ok, ce si tetraplegik kjer vecino dneva preždiš na hrbtu. Za kul spanje v kempu ali kot poceni nadomestna postelja se odlično obnese napihljiva postelja. Recimo tlele za 13eur. http://www.merkur.si/prosti-ca...-99x191x25-siva
Na tem spis skoraj kot doma v postelji. Ampak ni za pohode z ruzaki in ostale podvige.

Tole je pa res največje sranje ki ga lahko imaš u kempu.. 100x boljša je okoli 4cm debela samonapihljiva blazina kakega renomiranega proizvajalca...

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
893
28
28
Se strinjam z guardyjem. Sem probal spati na takšni napihljivi postelji in mi je bilo tudi na samonapihljivi iz Lidla za 15 EUR bolj udobno.

Je pa verjetno res najboljše kupiti nekaj od renomiranega proizvajalca, sem kupil McKinley 7cm debeline in je bolj neudobna kot Trangoworld Micro Lite 2,5cm.