sam ali v dvoje?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
A veš kwa, preveč hitr si zadovoljen z bejbiko, ki se ti sam mal nasmeje. To morš mal prevert, če je taprava ne pa navalit ko pjanc na pir
nahrung002.gif
.

majč

Majč, I do respect you, sam tlele si ga pa falila, kt falijo strele na gol v 3. nogometni ligi Pomurja ... enostavno ... js sm zbirčen, da me je sram, kok sm zbirčen glede bejb. že samo profiliranje, a mi je po zunanjosti všeč ... ponavad do tega, da bi notranjost pošnofal sploh ne pridemo. pa ne mislim notranjost kot vaginalno notranjost ampak psihološko, osebno ... karakter, pač.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
dobro jutro sej o tem govorim ane, mal več časa si vzem za to, da jo tud po tej karakterni strani spoznaš

majč

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Torej fanje, ki se tako pritožujete ane Dizzi in bejbike, ki samo jamramo ane majč
wink-1.gif
nad vami, zakaj potem jamramo, če je pa tko fajn biti sam?

Fino je bit v vezi, ko se dva zlo dobr ujemata, uživata v dvoje in ni večjih problemov. Takrat si rečeš, da je bedno bit sam in ti ni noben problem pospravit njenih smrdečih štumfov izpod kavča
evil.gif

V nasprotnem primeru pa je prav tako fino, če si sam...pravzaprav je takrat boljše, da si sam kot pa z nekom, ki te spravlja ob pamet (in obratno). Takrat si lažeš, da uživaš sam s sabo in ne rabiš nikogar.

Suma sumarum:
to, da "uživaš v samoti" je samo izgovor za to, da ne najdeš nobene sebi kompatibilne osebe (v žajfastih filmih a.k.a. "sorodne duše").
Tisti, ki skačejo iz veze v vezo (Dizzy ipd.) pa dokazujejo, da ne znajo bit sami v lajfu in obvezno potrebujejo nekoga na kogar se čustveno navežejo drugače jim je dolgčas.... (za praznjenje jajc itak ne rabiš zveze, fukfrendica je dost).

@ynos:
hysterical-1.gif
gradual report clip

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Za smrdeče štumfe ste pa vi tipi ekskluzivni proizvajalci PIKA

V glavnem sami preseratorji smo tle gor, preveč egoisti da bi bili v dvoje, če smo pa v dvoje pa preveč individualisti, razen kranjske kolbase k pride v originalu v paru (sam kakšen je šele ta tip pol
shocked-1.gif
?)

he he
majčonka

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Citat:
bonk.gif
predlagam te za pacienta 2009

Zanimivo, po eni strani jamraš, da si sama, po drugi pa zavračaš vse tipe. Bejba daj se že enkrat odloč ali hočeš ostat zafrustrirana samska feministka, ker se bojiš, da tipi proizvajamo preveč smrdlijih štumfov, ali hočeš tipa. Oboje žal ne bo šlo.

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Kak misliš izbirčen? Ti si izbirčen? Zakaj pa? Kaj si neki tip al kaj?
Ravno zato, ker ocenjuješ in kategoriziraš ženske predolgo, spregledaš prav tisto stvar, ki je ne bi smel.

Človek bi si moral že na začetku rečt: Kak dolgo bo, pač bo, potem pa bom fraj, pa ponovim vajo
grin1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Dobr pol pa se že sprijazni s posledicami svoje odločitve in nehi jamrat. Aja umetna oploditev zafrustriranih feminisk v SLO vsaj zaenkrat še ni zakonsko dovoljena.

Jo poznaš ?

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
Citat:
A veš kwa, preveč hitr si zadovoljen z bejbiko, ki se ti sam mal nasmeje. To morš mal prevert, če je taprava ne pa navalit ko pjanc na pir
nahrung002.gif
.

majč

Majč, I do respect you, sam tlele si ga pa falila, kt falijo strele na gol v 3. nogometni ligi Pomurja ... enostavno ... js sm zbirčen, da me je sram, kok sm zbirčen glede bejb. že samo profiliranje, a mi je po zunanjosti všeč ... ponavad do tega, da bi notranjost pošnofal sploh ne pridemo. pa ne mislim notranjost kot vaginalno notranjost ampak psihološko, osebno ... karakter, pač.

LOOOOOOOOOOOL, teb definicija izbirčnega ni dobro poznana.

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:

biti sam ali v dvoje ... glej. lahko. lahko sva na daleč skupaj, greva na sprehod, se greva romantiko, potem vsak k sebi in brez pobiranja štumfov in podobnega. ampak ... I don't need that. sam, osebno, bi rabil osebo, na katero se lahko zanesem, da ko bom slabe volje, da me bo dvignila, da ko bo ona slabe volje, da jo bom jaz dvignil. oz. če res ne gre, da se skupaj mulava nad svetom. da ko rabiš dobro besedo, da je tam. da ko ona rabi dobro besedo, da veš, da ji jo boš lahko dal ... da ko prideš domov s polomljenim hrbtom (moj žargon za resnično boleč hrbet zaradi nošnje fotoopreme), da te nežno zmasira, in da razume, ko si preveč zmatran. da sam razumeš, da pač ženske zvečer boli glava ... in da se spoštujeta, da si zaupata ... se imata rada. v tem primeru sem za v dvoje.

drugače pa sem raje sam ...

467716-post_slo.gif
Se popolnoma strinjam....tut js sem za zvezo, dokler je takšna, kot si jo opisal. Ko začne prhajat do kakršnihkoli problemov znova in znova ter oba samo izgubljata energijo v zvezi, pa je bolje biti sam.

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Raje sam-a kot stalno pregovarjanje, prilagajanje in pričakovanja. Razen, če gre res za super kompatibilnost. To je pa že bolj iskanje šivanke v senu ...
sprasujem se.gif

Enako je z mano. Ko pogledam prejšnje veze se mi zdi, sem igral vlogo animatorja, šoferja, varuško, fotra, trofejo, plemenca, investitorja, varnostnika in podobne vloge.

Sedaj je popolnoma drugače. S sedanjo punco si deliva podobne poglede. Opazil sem, da se zelo malo prilagajam, vse gre kar približno tako kot bi želel jaz oziroma ona.
Fora je da spoznaš takšnega partnerja, ki je kompatibilen. V prejšnjih vezah sem se pa naučil kaknega si želim.
Sedaj bi bilo spet sam biti korak nazaj.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Človek bi si moral že na začetku rečt: Kak dolgo bo, pač bo, potem pa bom fraj, pa ponovim vajo
grin1.gif

Če se prehitro čustveno naveže, potem bo težje to prakticiral.
tongue-1.gif

Glede zbirčnosti... Kaj ti pomaga lepotica, ki je hkrati nekaj od sledečega: tečna/lena/varalica/ipd...?

Zaljubljati glede na videz --> to je čas srednješolskih akcij. Zdaj me lepotica samo zaradi lepote za resne zadeve niti ne gane (oz. me ne bi, če bi bil samski). Ni treba, da je 10-ka po izgledu..., lahko je 8-ka. Če je prava ženska, je to lahko z njenim karakterjem več kot za 10.

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
grin1.gif

Če se prehitro čustveno naveže, potem bo težje to prakticiral.
tongue-1.gif

Glede zbirčnosti... Kaj ti pomaga lepotica, ki je hkrati nekaj od sledečega: tečna/lena/varalica/ipd...?

Zaljubljati glede na videz --> to je čas srednješolskih akcij. Zdaj me lepotica samo zaradi lepote za resne zadeve niti ne gane (oz. me ne bi, če bi bil samski). Ni treba, da je 10-ka po izgledu..., lahko je 8-ka. Če je prava ženska, je to lahko z njenim karakterjem več kot za 10.

Se kar strinjam. Meni je prvo, kar me odbije pri ženski tečnoba. Me niti ne moti če komplicira, v kolikor je to v pozitivno, ampak da pa tečnari pa komplicira v negativno smer je pa katastrofa. Problem je, če to vidiš prepozno, ko si že zaljubljen in se pač poizkušaš prilagodit. Kar trst se začnem, ko vidim eno babo v družbi, ki se drži kakor da ravno podelala...

Izgled? Jebeš 10-ko, sami problemi so z njimi, ženska mora znat tut kaj skuhat, pa za to met veselje, pa zlikat itd. Ne pravim, da mora vse sama, samo če že v štartu tuli, da tega pa ne bo počela, je bolje, da živiš sam.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.