Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
A veš kwa, preveč hitr si zadovoljen z bejbiko, ki se ti sam mal nasmeje. To morš mal prevert, če je taprava ne pa navalit ko pjanc na pir.
majč
Citat:
Torej fanje, ki se tako pritožujete ane Dizzi in bejbike, ki samo jamramo ane majčnad vami, zakaj potem jamramo, če je pa tko fajn biti sam?
Citat:
razen kranjske kolbase k pride v originalu v paru (sam kakšen je šele ta tip pol?)
Citat:
predlagam te za pacienta 2009
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Dobr pol pa se že sprijazni s posledicami svoje odločitve in nehi jamrat. Aja umetna oploditev zafrustriranih feminisk v SLO vsaj zaenkrat še ni zakonsko dovoljena.
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
Citat:
A veš kwa, preveč hitr si zadovoljen z bejbiko, ki se ti sam mal nasmeje. To morš mal prevert, če je taprava ne pa navalit ko pjanc na pir.
majč
Majč, I do respect you, sam tlele si ga pa falila, kt falijo strele na gol v 3. nogometni ligi Pomurja ... enostavno ... js sm zbirčen, da me je sram, kok sm zbirčen glede bejb. že samo profiliranje, a mi je po zunanjosti všeč ... ponavad do tega, da bi notranjost pošnofal sploh ne pridemo. pa ne mislim notranjost kot vaginalno notranjost ampak psihološko, osebno ... karakter, pač.
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
biti sam ali v dvoje ... glej. lahko. lahko sva na daleč skupaj, greva na sprehod, se greva romantiko, potem vsak k sebi in brez pobiranja štumfov in podobnega. ampak ... I don't need that. sam, osebno, bi rabil osebo, na katero se lahko zanesem, da ko bom slabe volje, da me bo dvignila, da ko bo ona slabe volje, da jo bom jaz dvignil. oz. če res ne gre, da se skupaj mulava nad svetom. da ko rabiš dobro besedo, da je tam. da ko ona rabi dobro besedo, da veš, da ji jo boš lahko dal ... da ko prideš domov s polomljenim hrbtom (moj žargon za resnično boleč hrbet zaradi nošnje fotoopreme), da te nežno zmasira, in da razume, ko si preveč zmatran. da sam razumeš, da pač ženske zvečer boli glava ... in da se spoštujeta, da si zaupata ... se imata rada. v tem primeru sem za v dvoje.
drugače pa sem raje sam ...
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Raje sam-a kot stalno pregovarjanje, prilagajanje in pričakovanja. Razen, če gre res za super kompatibilnost. To je pa že bolj iskanje šivanke v senu ...
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Človek bi si moral že na začetku rečt: Kak dolgo bo, pač bo, potem pa bom fraj, pa ponovim vajo
Citat:
Kaj bi zamenjala vidva lajf pinkingom? Zgolj teoriziram.
majč
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Človek bi si moral že na začetku rečt: Kak dolgo bo, pač bo, potem pa bom fraj, pa ponovim vajo
Če se prehitro čustveno naveže, potem bo težje to prakticiral.
Glede zbirčnosti... Kaj ti pomaga lepotica, ki je hkrati nekaj od sledečega: tečna/lena/varalica/ipd...?
Zaljubljati glede na videz --> to je čas srednješolskih akcij. Zdaj me lepotica samo zaradi lepote za resne zadeve niti ne gane (oz. me ne bi, če bi bil samski). Ni treba, da je 10-ka po izgledu..., lahko je 8-ka. Če je prava ženska, je to lahko z njenim karakterjem več kot za 10.